Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok nektek tetszenek a...

Lányok nektek tetszenek a "nigga" srácok?

Figyelt kérdés
Mármint félig arab, félig magyar vagyok és én szemály szerint niggának tartom magam :D Lányok ti hogy áltok ehhez? Kort is ha lehet!

2016. jan. 4. 20:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nekem nem. nem rasszizmusból, csak nem jönnek be.
2016. jan. 4. 20:45
 2/19 Sunshinedoll ***** válasza:
88%
Nekem az nem tetszik, hogy arab vagy, és azt hiszed fekete vagy. Meg az, hogy a feketékre az n-betűs szót használod. Hihetetlenül butának tűnsz.
2016. jan. 4. 20:57
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
És az arabnak vagy a magyarnak van-e köze a "niggához" te szerencsétlen? :D
2016. jan. 4. 20:57
 4/19 anonim ***** válasza:
47%

2-es.

Tény hogy van egy erős színtévesztése de a "nigga" kifejezés nem ugyanaz mint a "nig.er".Az előbbit maguk a feketék alkották az utóbbira reakcióként.Asszem 2pac mondta hogy a ni.gerek kötéllel a nyakukban lógtak a fáról.A niggák pedig arannyal a nyakukban lógnak a klubbokban.

Ilyen vonatkozásban alaptalan a felháborodásod.

Kérdező:

Annyira vagy nigga mint Én zsidó rabbi de ha neked ez jön be akkor hajrá... :)

2016. jan. 4. 21:03
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nigga szó a kis meleg 14-17 évese fiúk meg ribizlik körébe lett nagyon népszerű az elmúlt pár évbe, köze nincs az eredeti jelentéséhez.
2016. jan. 4. 21:19
 6/19 anonim ***** válasza:

Nekem bejönnek, de szerintem erős ezt így kinyilatkoztatnod, hogy nigga.... "Én niggának tartom magam, yooo tesó".. Elég szánalmas és butácska gondolat.

Egyszóval, akkor jönnek be, ha már picit érettebbek.

19/L

2016. jan. 4. 21:32
 7/19 anonim ***** válasza:

Egyszóval...Neked 7. XD

Picit emlékeztet valakire a stílusod kedves előttem szóló.

2016. jan. 4. 21:37
 8/19 anonim ***** válasza:

Nem az én szegénységi bizonyítványom, ha nem tudod, hogy az "egyszóval" kifejezés mit is jelent pontosan. Nem szó szerinti alakot jelöl, de tessék olvasgasd.

[link]

2016. jan. 4. 21:49
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem is az enyém mert ahogy használják az logikai bukfenc.Belemagyarázhatsz bármit. ^^
2016. jan. 4. 21:56
 10/19 anonim ***** válasza:

Hogyha kíváncsi vagy a magyar nyelv szavainak ereddetére ajánlom A magyar nyelv történeti-etimológiai szótára című örök klasszikust.

Innen megtudhatod, hogy ez a szó pontosan mit jelent és mikor, hogyan használták a magyar nyelvben.

Az egy szóval - különírt alak- ténylegesen azt fejezi, hogy "egy szóval jelezve, kifejezve", de párja az "egyszóval", már az előbb belinkelt szinonimák jelentését hordozza magában.

2016. jan. 4. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!