Lányok nektek tetszenek a "nigga" srácok?
2-es.
Tény hogy van egy erős színtévesztése de a "nigga" kifejezés nem ugyanaz mint a "nig.er".Az előbbit maguk a feketék alkották az utóbbira reakcióként.Asszem 2pac mondta hogy a ni.gerek kötéllel a nyakukban lógtak a fáról.A niggák pedig arannyal a nyakukban lógnak a klubbokban.
Ilyen vonatkozásban alaptalan a felháborodásod.
Kérdező:
Annyira vagy nigga mint Én zsidó rabbi de ha neked ez jön be akkor hajrá... :)
Nekem bejönnek, de szerintem erős ezt így kinyilatkoztatnod, hogy nigga.... "Én niggának tartom magam, yooo tesó".. Elég szánalmas és butácska gondolat.
Egyszóval, akkor jönnek be, ha már picit érettebbek.
19/L
Egyszóval...Neked 7. XD
Picit emlékeztet valakire a stílusod kedves előttem szóló.
Nem az én szegénységi bizonyítványom, ha nem tudod, hogy az "egyszóval" kifejezés mit is jelent pontosan. Nem szó szerinti alakot jelöl, de tessék olvasgasd.
Hogyha kíváncsi vagy a magyar nyelv szavainak ereddetére ajánlom A magyar nyelv történeti-etimológiai szótára című örök klasszikust.
Innen megtudhatod, hogy ez a szó pontosan mit jelent és mikor, hogyan használták a magyar nyelvben.
Az egy szóval - különírt alak- ténylegesen azt fejezi, hogy "egy szóval jelezve, kifejezve", de párja az "egyszóval", már az előbb belinkelt szinonimák jelentését hordozza magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!