Volt már olyan érzésetek, hogy azok a srácok akiknek tetszetek nem kellenek. Azok akik nektek tetszenek, azoknak ti nem kelletek? Miért van ez így?
Nekem egy ideig így volt. Aztán most rájöttem, hogy egyszerűen nem volt szerencsém. Én tisztában vagyok a kvalitásaimmal, és nem is voltak túl nagy igényeim. Tudom, hogy nem vagyok egy szépség, de azért az a kategória nem vagyok, akinek be kellene érnie vmi nagyapám korú csávóval vagy csöves alkesszel :D (mert ezen kívül ápolt vagyok, intelligens, művelt, van humorom, megbízható vagyok). De szerencsére most már rátaláltam a páromra. Szóval ez lehet simán szerencsétlenség vagy Murphy-törvény is.
De vannak olyan esetek, amikor igenis el kell gondolkozni rajta, hogy nincsenek-e túl magas igényeink ahhoz képest, amit mi tudunk nyújtani. Például egy kusza-lófogsorú, szőrös, túlsúlyos, görbe lábú, pengeszájú lány ne várja el, hogy a párja Brad Pitt legyen (de ez fordítva is pont ilyen röhejes, amikor a pattanásos, igénytelen, sörpocakos pasas hiszi azt, hogy neki kijár egy Angeline Jolie).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!