SOS! Ennyire unalmas vagyok vagy nem velem van a baj? Többi lent
Szia :)
Ha még mindig aktuális akkor elbeszélgethetünk erről
Szia :) szerintem ez a probléma elég tipikus a kamaszoknál. 14 éves korom körül én is Ugyanígy voltam. Alig voltak barátaim akikkel programokat tudtam volna szervezni, szóval pl a nyaraim is úgy teltek hogy otthon ültem a 4 fal között. (a legjobb barátnőm akkor költözött el másik városba, nehezen szedtem ossze magam ezután.)
Szerintem meg kell tanulni azt, hogy hogy szervezz magadnak programokat, mert most már a szüleid nem fognak. Barátkozz, ismerj meg lehetőleg minél több embert, beszélgess velük nap mint nap, tartsd velük a kapcsolatot, hívd el őket erre-arra, es hidd el ők is gondolni fognak rád. Amolyan legjobb bartnőt találni nehéz, de egy bizonyos kor felett ez már nem is úgy működik mint 12 éves kor körül. Addig tényleg gyakori, hogy az embernek van egy ilyen barátja, és mindent vele csinál. De tulajdonképpen az a lényeg, hogy legyen néhány barátod, akikre bármikor számíthatsz, megbízhatsz bennük, elmondhatsz bármit, és mindez persze kölcsönösen.
Sok sikert. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!