Melyik alkat kedvezőbb?
Azt sem tudom hogy hol kezdjem...A legjobb barátnőm és köztem nagyon nagy külömbség!A barátnőmnek tipikus elől deszka hátul léc alakja van,nagyon kicsi mellei,de annyira sovány ami én sohhhha az életbe nem leszek...Nekem nem is tudom milyen alakom van....Egy kicsit olyan,mintha dundi körte,de mégis...Alkatomhoz képest nagy melleim vannak,a derekam keskenyebb mint a csípőm,megvannak a számomra durva úszógumiim,és ha itt tartunk a vastag combok sem maradtak el (sajnos)!Eddig akármilyen baráti körrel találkoztunk,a srácok mindíg rá buktak...Olyan még sohasem volt,hogy odajött volna hozzám valaki és azt mondta hogy jól nézek ki...Ez az utóbbi 3 évben nagyon zavar,eddig nem foglalkoztam vele,de valahol mindíg bántott.Eddig azt hittem a srácok nem feltétlen a sovány csajokra,hanem a nagy mellű lányokra mozdulnak.Sok lapcsolatom tönre ment,mivel nagyon lecsökkent az önbizalmam,és ez a helyzet a szexuális életemre is rányota a bélyeget!Konkrétan fél éve az sem létezik...A legjobb hogy elméletileg a csaj nem számít szépnek,de akkor mit esznek rajta annyira?!?!Segítsetek kérlek!!!
20\L
A ferfiak tulnyomo tobbsegenek a vekony csajok sokkal jobban tetszenek mint a vastagok.
Hogy mekkora melle van az nem kulonosebben lenyeges, az igazan nagy fogas a vekony csaj nagy mellekkel.
A kover lanyok taszitoak, mindegy hogy mekkora melluk van.
A masik dolog meg amit fentebb irtak a szemelyiseg, kisugarzas.
Èn is hasonló vagyok. A barátnőm durván vèkony, de már majdnem anorexiásnak nèz ki, èn meg hát..nagyobb mindenben. Nem mondanám mèg magam kövèrnek, de azèrt a nagyobb láb, kis úzsógumi nálam is megvan. Ès a legzavaróbb a keskeny derèk plusz szèles csípő.. Utálom.
17/l
"Nem vagyok kövér!"
Nezopont kerdese. Vekony nem vagy. Valoszinu kis tomzsi formatlan nagyseggu, nagymellu, itt-ott hajas noszemely vagy, ami hogy is mondjam, minden csak nem vonzo.
Amugy mit teszel azert hogy jobban nezzel ki? Mennyit sportolsz, mennyi ideje dietazol?
Ettol fuggetlenul lehet hogy talalsz magadnak majd pasit, van akinek ez tetszik (vagy nem jut neki jobb)
Az igazat akarod tudni, vagy vigasztalasra vagysz?
Engem kulonosebben nem erdekel a lelked, viszont nagyon szivesen elmondom neked hogy ferfiszemmel hogy latjuk a dolgokat.
De most komolyan: melyik a jobb: tudni az igazat ami ugyan faj, de akkor lehet hozza alkalmazkodni, vagy tovabbi hazugsagban elni, ami ugyan kellemes langymeleg, de megiscsak hazugsag?
Ha az utobbi akkor mi a fenenek irsz kerdest ki egy nyilvanos helyre?
Vagy olyan valaszokat vartal hogy "de igen dragam, kepzeld a ferfiak a nagydarab kover csajokat szeretik, es hú a nagy mell az mar valami, akikkel eddig talalkoztal azok nem is erdemelnek meg teged, es a baratnod biztos rondabb mint te"?
Gondolom a 180 centidhez vagy 80 kilo. Persze nem vagy kover, csak nehezek a csontjaid.
Előre leszögezném, hogy bocsi, ha megbántanálak. Névtelenül vagyok, ahogy te is, gondolom őszinte véleményre vársz, különben mi értelme a kérdésnek?? De tegyük hozzá, hogy ez csak az ÉN véleményem, sokan vannak, akik nem értenek egyet!!! És itt a belsőt teljes mértékben figyelmen kívül hagyom (egyébként sincs mire alapozni)
Nekem a vékony lányok tetszenek és pont. A telt sose jött be. Legyen akár nagy melle vagy nagy feneke (de erre még kitérek) Egyszerűen nem vonz a "van mit rajta fogni" kategória, egyáltalán. Még néha lehet egy kicsit a túlságosan vékony is tetszik, hogy kis példát mondjak: tetszik a thigh gap és a bikini bridge is. (magyarra talán így lehetne fordítani: combok közötti rés és bikini híd) Tehát igen, az eléggé vékony is bejön. Persze pl. nem lehet mindenkinek thigh gap, csak egy példa volt, a lényeg inkább a vékony lábakon van. És az nálam nem igazán oszt vagy szoroz, hogy egyenletesen oszlik el. Valahogy nem tud tetszeni, szerintem erről nem tehetek. Sose jöttek be.
Az pedig tévhit, hogy minden fiúnak a nagy mell és fenék tetszik, mert nekem éppen, hogy nem. A nagy nem tetszik. Inkább a kicsi/közepes, de viszont formás. Vékony testalakhoz pedig szerintem jobban is illenek. Attól, mert valakinek elöl deszka, hátul léc egy lány....másnak még tetszhet. A szépség relatív.
Mindenkinek más jön be. Itt gyakorin és bárhol máshol vannak bőven olyanok, akik nem értenek velem egyet. Igen van, akinek a telt tetszik, vagy csak a melleket nézi...de akadnak bőven olyanok is, mint pl. én.
És ki mondta azt, hogy nem számít szépnek? Az arc megítélése is szintúgy eléggé változó, kinek mi jön be...
A baráti köröd pedig lehet éppen olyan, hogy a vékony lányok tetszenek nekik. De hidd el: tényleg vannak olyanok, akiknek a telt jön be! Több ilyen ismerősöm is van.
Nagyon ebben senki sem tud segíteni, max tanácsokat adni. Főképp rajtad múlik. Ahogy írásodból is kiderült: nem vagy elégedett a testeddel, ez ellen pedig tégy valamit. Mozogj, fogyókúra, vagy bármi.
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a barátnődnek számomra nem csak, hogy kedvezőbb alakja van, hanem határozottan jobb és nálam pozitív. Persze valóságban lehet nem tetszene.
Kép alapján kicsit konkrétabb véleményeket lehet mondani DE eszedbe ne jusson egy képet kirakni róla!!! De magadról se! Keress a neten egyet, ami rád vagy rá illik. (lehetőleg reálisat, a valóságot tükrözze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!