Ha én nem vagyok gyökér alkat, csak valahogy bénázok, akkor egy béna, idegesítő személyiségű ember az, hogyan érezheti magát?
Volt egy osztálytársam akiről ha beszélgettem is vele, úgy éreztem, hogy mások majd furcsállnak, meg azt, hogy ez a gyerek kicsit gáz..persze volt benne tartás, szal nem sírt meg ilyenek, de sokszor lehurrogta az egész osztály, meg kiröhögte
Lehetne menő gyerek, mindenki lehetne, attól függetlenül, hogy nem néz ki menőn, még a legcsúnyább ember is lehet menő szerintem, de az ember mégis ragaszkodik a kiskorában tanult viselkedésformákhoz..
Ha az "emberekkel" úgy menne a duma, mint családon belül, barátokkal, testvérekkel akkor nem is tettem volna kérdést, sőt gyökérnek tartanám azt aki felteszi mivel nem is lennék empatikus valószínűleg..
Annyi olyan ember van aki nem menő viszont, egyszerűen normális és egyszerűen nem bénázik annyit mint én..pl ha feltesznek egy kérdést órán, akkor nem bénázik, hanem válaszol normálisan..ha csapatban kell kommunikálni, akkor nem pirul el mint én attól tartva hogy a mondat felénél már vajon arra gondol a többi, hogy baromság amit mond, hanem végig mondja, és megy a meló
az élet kemény, de én keményebb vagyok, mindig ezt mondogatom :D
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!