Titeket is idegesítenek az ilyen emberek honfoglalón?
Figyelt kérdés
Az ember szeretne néha egy jót játszani, de nem tud mert olyan emberkék vannak fenn akik egész napjukat a honfoglalon töltik és nagyképűsködnek, minden kérdésre tökéletes választ adnak mert már százszor látták! Nincs ezeknek normális életük vagy elnyomottak és itt élik ki magukat?2013. jan. 7. 22:44
1/4 anonim válasza:
Az ilyen emberek mindenkit idegesítenek, de hát mit tudunk tenni?
2/4 anonim válasza:
Én pl ezért játszok ilyenkor (hajnalban), robotokkal. :D Engem is felidegelnek az ilyenek amúgy.
3/4 anonim válasza:
Én is tudom az összes választ a juniorban:)) mondanál olyan neveket akik jók,hátha köztük vagyok xD
Ja és van életünk,de ha megjegyzem a választ akkor mit tegyek??
4/4 anonim válasza:
Én nagyon ritkán látok ismétlődő kérdéseket, igaz nem is lógok naponta órákat a játékon, sőt nem is járok mindennap fel. Szerintem maximalizálni kéne egységesen hogy egy ember egy nap mennyit játszhat, az lenne a legigazságosabb, de hát ez nem lehetséges sajnos. PEdig mindenkinek jót tennének vele, a kóros függőknek is, akik így más, értelmesebb elfoglaltság után is nézhetnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!