Szerintetek Majka nem egy, idegesítő nagyképű gyökér?
Nem csinált ő meg semmilyen szerencsét. De a médiában olyan embert kerestek, aki képviseli a legnagyobb magyar réteget. Igen, a húzom az igát, gyúrok, bebaszok oszt jártatom a pofám réteget, ami az intellektuális dolgokra nem vevő, csak a cirkuszra. Kilátszik az igazi személyisége itt ott, az indulatos ogre nagypofájú arcmozgása. El nem tudja takarni csak kozmetikázni.
A látszólagos kikupálódásáról meg annyit, hogy egy cigánygyerek is hirtelen normálisan kezd el viselkedni, amint erővel, "médiákkal" vagy pénzes emberrel találkozik... ennyi
Illetve a csatorna is biztos járatja orrba szájba viselkedés órákra, meg le-le csippantanak a fizuból ha túlzottan előjön belőle a prónyóság. Ami eleinte nem is lehetett nagy probléma, legalább a többi pronyó is képviseltetve érezte magát és felfigyelt rá.
Ha viselkedésre nem is látszik régi önmaga, szakítva látszik régi önmagához képest, morálisan még n
Találkoztam már vele fesztiválon
Dióhéjában egy nagyképű hülye gyerek
A munkásokkal nagyon lekezelő.
2 pofon után már nem volt nagy szája 😅
Az első után próbálta volna kinyitni a száját de gyorsan kapta a következőt és bőgés előtti állapotban ott hagytam
Persze aztán engem kirugtak de teljesen megérte 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!