Titeket nem idegesítenek az ilyenek facebookon?
Figyelt kérdés
Szóval facebookon már többször írtak nekem üzibe olyat távolabbi ismerőseim,hogy:"lájkold a profilképem!köszi"
most komolyan,ez szerintetek nem idegesítő,mégis miért ilyen nagyképűek hogy megkérnek másokat erre.Ez veletek is előfordult már?
2012. júl. 18. 19:19
1/9 anonim válasza:
Igen elő egy csomó ilyen van én csak azt írom:Ja persze biztos,de szerintem erre nem kéne azt mondani hogy prostituált :D(bár még mindig sírok rajta :D)
2/9 A kérdező kommentje:
Bakker én nem azt írtam rá hanem hogy k***a és kijavította az admin prostituáltra azt pedig csak úgy értettem hogy magamutogató kis p***a
2012. júl. 18. 19:29
3/9 anonim válasza:
igazából röhögök rajta :D és általában ezek azok a menők hogy jaj de kemény vagyok 100 like van a képemen... szerintem szánalmas de ők tudják :D
4/9 anonim válasza:
Én utálok minden olyat, amiben direktben megkérnek, hogy lájkoljak. A "lájkold, ha te is szereted az anyukádat, ha te is tévémacin nőttél fel, ha te is a fűben játszottál..." jellegű nyálas szarságokat meg kimondottan rühellem.
5/9 anonim válasza:
a facebook egy szar, normális ember már törölte magát.
6/9 anonim válasza:
Akkor én nem vagyok normális?? Szerintem a facebook jó csak sok a hülye rajta akik mindenféle idézetet meg hasonló dolgokat raknak ki a likeért. Én általában arra használóm hogy ráírjak vki ha el akarunk menni moziba vagy vhova kényelmesebb és olcsóbb is mint mindenkit fel hivni és külön meg beszélni ezeket.
7/9 anonim válasza:
Szerencsére nekem normális, jó értelemben véve felnőtt emberek az ismerőseim, ilyen dedós hülyeségre még sosem kértek. Ha valami tetszik, arra nyomok egy lájkot, de milyen nyomorékság már erre megkérni valakit?
8/9 Németh. Anett válasza:
előfordult már és elég idegesítő
9/9 anonim válasza:
VElem is előfordult már és szerintem ez nagyon szánalmas. ?ármint hogy valaki lájkokat gyűjt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!