Lányok szerintetek jól néz ki egy fiú ha 18 évesen 195 cm magas? Alkatom:széles váll, vékony csípő, szálkás testalkat 81 kg.
Szerintem jol nez ki...foleg, hogy en sem az alacsony emberek koze tartozom... en mondjuk nagyon kenyelmetlenul erzem magam... de en lany vagyok.
182cm 16/L
198centi vagyok, és ehhez társul egy erős testfelépítés (régebben vizilabdáztam meg kéziztem), és eddig inkább pozitív visszajelzéseket kaptam: az alacsony lányokat nem zavarja annyira, a magasak meg örülnek, hogy bőven vehetnek fel mellettem magassarkút.
A mostani barátnőm is 170 környékén van, és szereti a magasságomat :)
26F
Én imádom a magas fiúkat!:)
Szerintem nincs gond a magasságoddal bár az olyan 185 körüli fiúk jobban bejönnek.
Én 18 évesen 190cm magas vagyok. egész jól nézek ki szerintem, csak az az egy problémám van ami nagyon zavar,hogy vékony vagyok... :/ 190cm magason 55kg... nem tudom mit gondolhatnak a csajok de azthiszem úgy látnak mint egy pálcikaembert aki a legkissebb erőfeszítéstöl is megriadna...
Közbe meg nem... dolgozom kemény fizikai munkát minden nyáron ill. néha suli mellett is hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!