Miért ez a férfi a jobb? (kép lent)
Lányok,nők válasza érdekel.
Van ez a két kép és a szőrt leszámítva az 1. képen lévő testalkatra többen szavaztak, jobbnak ítélték az egyik kérdésnél. Miért? Mi a jobb a izmos de nem szálkásban, mint az izmos és szálkásban?
1.
2.
Kort írjatok!
mert a második túl tökéletes:)
és ha valaki ilyen testtel rendelkezik, nyílván elvárja, hogy a párja is tökéletes külsővel rendelkezzen, amit én nem tudok biztosítani és nem is szeretnék, mert olyan vagyok amilyen, odafigyelek magamra, de nem csak ez számít
meg pont ezt beszélgettük tegnap egyik bnőmmel, hogy nekem előbb imponál az ha valaki tud gitározni, vagy benne van a csontvelőregiszterben, mintha pl jóképű
20l
Az első jó, szőr nélkül, és lehetne egy kicsit vékonyabb a karja.
Amúgy az a jobb benne, hogy az tetszik, így születtem, nem tehetek róla. :D
19/L
Nekem is az 1. tetszik jobban, bár a karja tényleg eléggé vastag :)
A 2. az a tipikus vitrines pasi, csak nézegetni lenne jó másra nem. 19L
Nekem mindegy, csak ne legyen pocakos és dagi, én sem vagyok az.
30N
Nekem a második jobban tetszik. Az első túl szőrös, vastag a karja. Mondjuk szerintem nem kell feltétlenül kockahas, de azért jól néz ki...
13/L
Nekem is az első jobban tetszik! Nem tetszenek a túl izmos és "csupasz" férfiak. :P
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!