Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ez a férfi a jobb? (kép...

Miért ez a férfi a jobb? (kép lent)

Figyelt kérdés

Lányok,nők válasza érdekel.

Van ez a két kép és a szőrt leszámítva az 1. képen lévő testalkatra többen szavaztak, jobbnak ítélték az egyik kérdésnél. Miért? Mi a jobb a izmos de nem szálkásban, mint az izmos és szálkásban?

1.

[link]

2.

[link]

Kort írjatok!

2012. máj. 25. 04:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nekem is az első jobban tetszik :) valahogy szerintem férfiasabb,de nem tudom,miért :D

16/L

2012. máj. 29. 19:14
 12/14 anonim ***** válasza:
nemtetszik semelyik,de ha választani kell akk 2. az legalább nem olyan majom kinézetű
2012. jún. 5. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:
ja, 13,5 L
2012. jún. 5. 14:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehet , hogy furcsa a kommentem , de én nem szeretem a túlzottan kigyúrt pasikat és nálam a második képen szereplő pasas már abba a kategóriába tartozik.Szeretem a kockás hasat nem arról van szó, de valamiért visszataszítónak tartom ha túlzottan kirajzolódnak azok a bizonyos kockák.Az elsőnek viszont a karja túl vastag és túl szőrös is.Lehet , h nagyon válogatósnak tűnök, de persze a fent említett kritériumok egyáltalán nem jelentik azt, hogy nem járnák azzal(bármelyikkel a kettő közül) ha mondjuk kiderül , h kellő IQ-val ill. EQ-val rendelkezik.

ja és 16/L:)

2012. jún. 5. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!