Mért gúnyolják ki azt akinek nagy, kerek feneke van? Kinos ez az alkat?
14 vagyok, falun élek. Most készülök egy városi iskolába, hál' Istennek. Rengeteg sértés, szidás ért amiatt hogy szélles csipőm, és nagy kerek fenekem van, a nagy magaságomhoz és a sovány alkatomhoz (168 cm, 57 kg). Nem is kellet senkibe belekötnöm, szinte minden lököttnek szemet szurt... Tehát ha összerakjuk akkor:
- magas vagyok (többiekhez mérten), és sovány (nem látszik hogy annyit nyomnék, lapos hasam van, kaptam is eleget miatta "gebe"
- hosszú lábaim vannak (emiatt is rengeteget sértegettek ("gólya", "strucc")
- és szerintem formás fenekem "nagy valagú"
- továbbá, szerintem fontos tényező az is, hogy melleim is vannak, nem nagyok, nem is kicsikék, koromhoz mérten megfelelő
Ez a primitívség legalja :)
Ne foglalkozz Velük, sok pasinak bejön :D
Amúgy egy arc nélküli kép róla? Privibe is küldheted :-)
14 éves korban még eléggé aránytalanok lehetnek az embernek a testrészei, majd kicsit később éred el a végleges alakodat.
De a mozgásról, normális táplálkozásról azért ne feledkezz meg.
Akik meg cikiznek, azokról tudod legalább, hogy nem egy géniusz társaság, tehát visszavághatsz értelmi képességeiket megkérdőjelezve.
"Olyan" helyekről nem sok képem van, fölleg nem arra hogy neten küldözgessem ><
Ám köszönöm a tanácsokat, alig várom hogy elhuzzak innen, tornaorán én törtetek a legjobban a mezekért, hogy ne látszoljanak az idomaim, mert már akkor az van hogy "ugy fut mint egy strucc", meg "kiveti a fenekét" (nem vetek én ki semmit, eleve igy születtem 2.-ban mutatkozott meg elöször ez a vonásom akkor figyeltem fel rá)
Hat én 171cm es 63kg vagyok, ugye nekem is eleg hosszúak a vegtagjaim, viszont a combjaim eleg izmosak (vastagok) es eleg nagy fenekem is van mellette.:D De én ugy látom ez elegge tetszik a pasiknak. Gyakran utánam fordulnak, mikor futni jarok is rendesen megnézik a seggem, meg mar nem egyszer szoltak utánam.:D
Szoval szerintem örülj neki!:)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!