Bunkó és undok vagyok másokkal. Valaki tud erre valami jó megoldást, hogy ne legyek az?
Sziasztok!
Az lenne a hatalmas problémám hogy többen is szóltak már amiatt, hogy bunkó és undok vagyok velük. Én ezt annyira nem érzékelem, ezer éve ilyen vagyok. Ha valami nem tetszik akkor megmondom, hogy mi a bajom. Bár az feltűnt, hogy az utóbbi időben jobban oda szólok valakinek és ezzel el is marom magamtól a személyt. Remélem ti tudtok valami jót tanácsolni, hogy min próbáljak meg változtatni.
19/F
Próbálj meg mindenkit szeretni,mindenkivel kedves lenni mert a morcos embert előbb vagy utóbb csak morcos emberek fognák körül venni...a vidám ember ritkán közelit a morcoshoz.
Szeressük egmást gyerekek mert minden percért kár...ez egy nagy mondás érdemes elgondolkodni a lényegén.
Ui.néha mond azt Istenem vezess a helyes úton én is ezeket a tanácsokat kaptam és igazak.
én is így működöm. :)
de erre én mindig azt mondom: "nem bunkó vagyok, csak kellemetlenül őszinte."
:)
44/f
Szerintem nem azzal van a baj,hogy megmondod azt amit gondolsz, hanem azzal ahogy mondod. Nekem az egyik barátnőm ilyen. Sokan mondják rá,hogy bunkó, de én szeretem. Megszoktam,hogy ilyen. Korábban már én is szóltam neki, hogy vegyen vissza de nem ment neki. Láttam rajta,hkgy próbálkozik és azt is tudom,hogy nem szándékosan akar bántani. Amúgy te is írod,hogy nem veszed észre, szóval nem is direkt csinálod. Szerintem próbáld meg átgondolni először azt amit mondani szeretnél. Ha nem megy, akkor tudd, hogy akik őszintén szeretnek azok nem fognak elhagyni egy ilyen kis hiba miatt. :))
17/l
Én ugyan ilyen vagyok, csak 19 éves csaj.
Nem szoktam szépíteni amit gondolok, simán mások arcába vágom, és el is várom, hogy más se hazudjon vagy szépítse nekem a véleményét.
A barátaim azt mondják, hogy szeretik ezt bennem, mert ha őszinte vélemény kell, tőlem kapnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!