Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Úgy volt, hogy egy régóta...

Úgy volt, hogy egy régóta ismert társaságommal megyek szilveszterezni, de tegnap derült ki, hogy ők másokkal mennek. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Nem vagyok benne más társaságban, és nem tudom mit csináljak szilveszterkor így.

2015. dec. 19. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
És téged, miért nem hívtak? Abból a társaságból mindenki megy, csak téged nem hívtak? Ez elég fura.
2015. dec. 19. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha a társaságból mindenki belefért csak te nem akkor lehet jobb haverok után kéne nézned :/

(Én is voltam ilyen helyzetben és tudom hogy szar érzés.)

Én azt mondom nézz valami jó koncertet, ott nagyon jó fej emberekkel tud az ember találkozni.

2015. dec. 19. 19:48
 3/8 A kérdező kommentje:
5 fős társaságból 3-an egy suliba járnak, és az ottani osztálytársaikkal mennek. 2-en maradtunk, de úgy nem nagyon tudnánk mit csinálni.
2015. dec. 19. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:

És? Attól még hívhatnának titeket is.

Nálunk is volt, hogy osztálytársak hoztak egy-két barátot is.

Vagy akkor maradtok ketten. Az is jobb, mint egyedül, nem?

2015. dec. 19. 19:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát hívhatnának, de ez van. Persze, jobb 2-en, akkor ketten megyünk, de akkor sem így volt megbeszélve.
2015. dec. 19. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg otthon maradnék.

Mi is négyen terveztünk menni, de csak ketten maradtunk viszont így is bőven jól fogunk szórakozni, ha a másik lány nem mondja le.

2015. dec. 19. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha ketten vagytok az már király :D

Kettesben házibuli annyira nem poén, az minimum 3-an kell hogy körbe mehessen a szívatás. Ketten inkább valami kimenős program az igazi ;)

2015. dec. 19. 20:22
 8/8 anonim ***** válasza:

A haverjaidnak mondd meg, hogy jó nagy parasztok, hogy a hátatok mögött átszervezik a már megbeszélt programot, és tojnak rá, hogy ti mit csináltok.

Jobb barátoknál nem szokott gondot jelenteni, hogy több csapat együtt szilveszterezzen.

Bár eleve felesleges a szilveszternek ekkora jelentőséget tulajdonítani. Ugyanúgy csak 1 buli meg ivászat, mint az összes többi az évben. Csak ez már szinte kötelező, főleg itt Alkeszországban.

2015. dec. 19. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!