Úgy volt, hogy egy régóta ismert társaságommal megyek szilveszterezni, de tegnap derült ki, hogy ők másokkal mennek. Mit tennétek a helyemben?
Ha a társaságból mindenki belefért csak te nem akkor lehet jobb haverok után kéne nézned :/
(Én is voltam ilyen helyzetben és tudom hogy szar érzés.)
Én azt mondom nézz valami jó koncertet, ott nagyon jó fej emberekkel tud az ember találkozni.
És? Attól még hívhatnának titeket is.
Nálunk is volt, hogy osztálytársak hoztak egy-két barátot is.
Vagy akkor maradtok ketten. Az is jobb, mint egyedül, nem?
Valószínűleg otthon maradnék.
Mi is négyen terveztünk menni, de csak ketten maradtunk viszont így is bőven jól fogunk szórakozni, ha a másik lány nem mondja le.
Ha ketten vagytok az már király :D
Kettesben házibuli annyira nem poén, az minimum 3-an kell hogy körbe mehessen a szívatás. Ketten inkább valami kimenős program az igazi ;)
A haverjaidnak mondd meg, hogy jó nagy parasztok, hogy a hátatok mögött átszervezik a már megbeszélt programot, és tojnak rá, hogy ti mit csináltok.
Jobb barátoknál nem szokott gondot jelenteni, hogy több csapat együtt szilveszterezzen.
Bár eleve felesleges a szilveszternek ekkora jelentőséget tulajdonítani. Ugyanúgy csak 1 buli meg ivászat, mint az összes többi az évben. Csak ez már szinte kötelező, főleg itt Alkeszországban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!