Néha elnyomom magam, másokkal szemben?
Van h valami az érdekemben állna, és a másik akadályoz, vagy kárt okoz nekem, és NEM szólok neki. Már javultam, és szokott előfordulni h szólok, meg van h nem ismerek magamra. De van olyan h nem szólok. És ez akkora gáz. Mit csináljak? Mert ilyenkor arra gondolok h a másik meg fog haragudni...de miért érdekel? Talán mert mindennap találkozunk, és akkor is neki állna feljebb ha nincs is igaza.?
Mire gondoljak h megmondjam a véleményem, vagx mit csináljak?
16/f
Alapból én is elég konfliktuskerülő természet vagyok. Magától is alakult a dolog, ahogy teltek az évek és gyarapodtak a tapasztalataim, úgy egyre magabiztosabban ki tudtam állni az érdekeimért. Ha pedig erőmerítő gondolatokra volt szükségem, ilyenek kérdéseket tettem fel magamnak, mint pl.:
"most komolyan, egész hátralevő életemben elnyomott szeretnék lenni, vagy a sarkamra állok végre?", vagy
"mi lenne, ha most a családom, párom, gyerekeim mellett kellene kiállnom, akkor is ilyen gyáva nyúl lennék?".
Konfliktusok pedig mindig voltak és mindig lesznek, muszáj megbarátkozni a gondolattal, hogy ez is az élet része.
25F
Alapból én is elég konfliktuskerülő természet vagyok. A dolog magától is folyamatosan javult, ahogy teltek az évek és gyarapodtak a tapasztalataim, úgy egyre magabiztosabban ki tudtam állni az érdekeimért. Ha pedig erőmerítő gondolatokra volt szükségem, ilyenek kérdéseket tettem fel magamnak, mint pl.:
"most komolyan, egész hátralevő életemben elnyomott szeretnék lenni, vagy a sarkamra állok végre?", vagy
"mi lenne, ha most a családom, párom, gyerekeim mellett kellene kiállnom, akkor is ilyen gyáva nyúl lennék?".
Konfliktusok pedig mindig voltak és mindig lesznek, muszáj megbarátkozni a gondolattal, hogy ez is az élet része.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!