Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak, ha nem tudok...

Mit csináljak, ha nem tudok másokkal beszélgetni?

Figyelt kérdés

Az osztályban sokan utálnak és szeretném, ha ez másképp lenne és jófejnek gondolnának, de a barátaimon kívül nem tudok másokkal normálisan beszélgetni...Amikor odajön valaki beszélgetni, akivel nem vagyok annyira jóba, akkor próbálok olyan lenni, mint a barátaimmal, próbálok lazább lenni, meg ilyesmi, de csak hülyének néznek meg akármit mondok, kiröhögnek és így összesúgnak tőlem kb 1 m-re is, hogy "úristen, de nyomorék", pedig tudják, hogy hallom...Már meg se merek szólalni előttük, mert tudom, hogy kiröhögnek. Van egy csaj az osztályban, aki még azért is kiröhög, ha visszaköszönök neki...

Mit csináljak? :(

2014. szept. 20. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is ne foglalkozz velük és gyakorolj! A lámpalázat csak úgy tudod leküzdeni ha sokszor kerülsz hasonló helyzetbe!

Mit jelent az amire írod, hogy nyomoréknak tartanak?

2014. szept. 23. 20:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, megpróbálom

Úgy értettem, hogy akármit mondok vagy teszek, lehülyéznek.

2014. szept. 23. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!