Miért vagyok ilyen béna?
NEM VAGY BÉNA CSAK egy "TUDATLAN KIS HÜLYE". (de ezt most nem rossz indulatból mondtam "hihike" + "hahika")
:)
Tudatlanság van, mindenkinek kell egy kis gyakorlat. Mindenki Él és tanul és ha Ügyes akkor Folyton Törekszik arra h amiket megértett azt folyamatosan maxi szintre fejlessze.
Tudod a Mester is Úgy kezdte h. Kicsibe. De aztán addig gyakorolt míg aztán Megértette azt a Bizonyos Dolgot 100%-os szinten. (jó esetben)
van akinek ez 10-20-30 40 év de van akinek ez tart mondjuk "örökké". És van h. valakinek 2 nap v. 2 év. De ez mindig "attól" függ.
Hát mit mondjak még ?! Nem Feladni hanem Gyakorolni, Gyakorolni, Gyakorolni, és* Gyakorolni.
Kedv Szerint.
Mert Jó*-ból is megárt a Sok. (ami meg már Shock*) :)
Nah, Növekedjél szépen.
Szia
jaj gy kicsit elbaxtam de sebaj, amit írtam az úgy általában igaz tehát : ezt úgy Kb Mindenre Lehet Használni.
Sokszor a legbénábbak lesznek a legjobbak ha Akarnak.
Köszke
Szia
jah és igen "utolsókból lesznek az elsők" + "elsőkből az utolsók" de vajon miért ?! ha ezt 1x megfejted az Egész Életet és Versenyt Megnyered. ;)
Puszika, és..
Szia
u.i.: Legközelebb már normálisabbat írok :) Máshova
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!