Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért vagyok ilyen béna?

Sonny8 kérdése:

Miért vagyok ilyen béna?

Figyelt kérdés
Most váltottam sulit, de valamiért nem nagyon merek beszélni egy csomó emberrel :s Persze vannak barátaim néhányan de az osztály többsége kis nyomi kussolósnak tart. Egyszer xy írt az előző oztálycsopiba viberen hogy én nagyon csendes vagyok és miért. Délután írtak nekem, hogy' miivaan? Ki ez az ufo aki azt modta rám hogy csendes vagyok? Pont én?'Mert amúgy meg egyeltalán nem vagyok csendes.. sőt.. előző osztályomban én voltam az egyik leghangosabb, én voltam az osztály bohóca kb. most miért nem tudok olyan lenni mint régen? :(( nem érteem

2015. dec. 20. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert ráforogtál.
2015. dec. 20. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert a te korodban, amikor még nem fejeződött be a serdülés és nem állt be hormonegyensúly, addig a hormonoknak az érzelmi működésre kifejtett hatása is változóban van.
2015. dec. 20. 20:39
 3/4 Tirael válasza:
31%

NEM VAGY BÉNA CSAK egy "TUDATLAN KIS HÜLYE". (de ezt most nem rossz indulatból mondtam "hihike" + "hahika")

:)

Tudatlanság van, mindenkinek kell egy kis gyakorlat. Mindenki Él és tanul és ha Ügyes akkor Folyton Törekszik arra h amiket megértett azt folyamatosan maxi szintre fejlessze.

Tudod a Mester is Úgy kezdte h. Kicsibe. De aztán addig gyakorolt míg aztán Megértette azt a Bizonyos Dolgot 100%-os szinten. (jó esetben)

van akinek ez 10-20-30 40 év de van akinek ez tart mondjuk "örökké". És van h. valakinek 2 nap v. 2 év. De ez mindig "attól" függ.

Hát mit mondjak még ?! Nem Feladni hanem Gyakorolni, Gyakorolni, Gyakorolni, és* Gyakorolni.

Kedv Szerint.

Mert Jó*-ból is megárt a Sok. (ami meg már Shock*) :)

Nah, Növekedjél szépen.

Szia

2015. dec. 20. 20:40
 4/4 Tirael válasza:
31%

jaj gy kicsit elbaxtam de sebaj, amit írtam az úgy általában igaz tehát : ezt úgy Kb Mindenre Lehet Használni.

Sokszor a legbénábbak lesznek a legjobbak ha Akarnak.

Köszke

Szia

jah és igen "utolsókból lesznek az elsők" + "elsőkből az utolsók" de vajon miért ?! ha ezt 1x megfejted az Egész Életet és Versenyt Megnyered. ;)

Puszika, és..

Szia

u.i.: Legközelebb már normálisabbat írok :) Máshova

Szia

2015. dec. 20. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!