Verekedtetek már iskolában? Mi lett a vége?
Figyelt kérdés
Van egy srác az esti képzésben, aki mindig beszólogat és tudjátok, milyen az osztály, ilyenkor mindenki neki szurkol. Már azon vagyok, hogy szétverem a fejét. Ti mit tennétek?2015. dec. 16. 00:40
11/13 anonim válasza:
Ja, és hogy miért volt számomra olyan rossz az általános, az hosszú sztori, és nem akarom kifejteni, mert senkinek semmi köze hozzá. A lényeg az, hogy 2 emberrel tűztem össze jobban. (de akkor nagyon) Volt még kb. 1-2 hónapja, hogy bejöttek a b.-sek az öltözőbe, majd az egyik eléggé bunkón beszólt, hogy menjek el (egyedül voltam benn) xD A haverjai kértek bocsánatot, nem tudom miért :D 15f
12/13 anonim válasza:
Általában sokat, volt amelyikből gond is volt, kaptam pár figyelmeztetőt is. Engem is vertek meg, de általában én nyertem mindig. Visszagondolva butaság, szóval nem verekednék újból. Valahogy máshogy kell megoldanod, nem erőszakkal.
13/13 anonim válasza:
sokszor.
gyakorlatilag minden évfolyamban.
a vége mindig ugyanaz volt.
ha új suli akkor a bunyó után a piszkálódások azonnali megszűnése és a tekintélyem kiépítése.
későbbi esetekben a tekintély megszilárdítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!