Szerintetek is szánalmas kiírni facebookra, ha vége a kapcsolatnak?
Túl vagyok egy szakításon, és nem tudom, egyszerűen jól esett megosztani, pedig nem vagyok ilyen azt is kiírom ha szrok típus... De közben szánalmasnak tartom, mert tudom, hogy csak arra vágyom, hogy a barátok vigasztalgassanak, meg persze így nem kell egyesével elmondani mindenkinek, hogy "nem, már nem vagyunk együtt".
Meg egy kicsit felhívás keringőre, nem? "hé, szingli fiúk, szabad vagyok!"
Nektek mi a véleményetek arról, ha valaki kiírja, hogy "már nincs kapcsolatban, hanem egyedülálló"?
Az egész facebook posztolgatás csak figyelemfelhivás... vagyis azt éred el vele hogy minél nagyobb legyen az egód azáltal hogy folyton a Te eseményeidet osztod meg.
Én kb egy évig voltam törölve facebook-ról, simán megoldottam az ismerősök elérérsét telefonon és google+ on. Talán jobban sikerült kialakitanom a kommunikációmat is.
Szerintem szánalmas. De te tudod. A legjobb, amikor az ismerőseim még veszekedni is elkezdenek egy ilyen alatt.
Akinek kell, úgyis elmondom személyesen, vagy üzenetben. Egyébként meg a kutyát nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!