Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek is szánalmas...

Szerintetek is szánalmas kiírni facebookra, ha vége a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Túl vagyok egy szakításon, és nem tudom, egyszerűen jól esett megosztani, pedig nem vagyok ilyen azt is kiírom ha szrok típus... De közben szánalmasnak tartom, mert tudom, hogy csak arra vágyom, hogy a barátok vigasztalgassanak, meg persze így nem kell egyesével elmondani mindenkinek, hogy "nem, már nem vagyunk együtt".

Meg egy kicsit felhívás keringőre, nem? "hé, szingli fiúk, szabad vagyok!"

Nektek mi a véleményetek arról, ha valaki kiírja, hogy "már nincs kapcsolatban, hanem egyedülálló"?

2014. aug. 24. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs kedved holnap délután inni velem valamit? :D
2014. aug. 24. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
És velem enni valamit? Rendes leszek, fizetek mindent.
2014. aug. 24. 20:59
 3/12 anonim ***** válasza:

Az egész facebook posztolgatás csak figyelemfelhivás... vagyis azt éred el vele hogy minél nagyobb legyen az egód azáltal hogy folyton a Te eseményeidet osztod meg.

Én kb egy évig voltam törölve facebook-ról, simán megoldottam az ismerősök elérérsét telefonon és google+ on. Talán jobban sikerült kialakitanom a kommunikációmat is.

2014. aug. 24. 20:59
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem szánalmas. De te tudod. A legjobb, amikor az ismerőseim még veszekedni is elkezdenek egy ilyen alatt.

Akinek kell, úgyis elmondom személyesen, vagy üzenetben. Egyébként meg a kutyát nem érdekli.

2014. aug. 24. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne add ki magad. Nem tartozik senkire. Majd ha úgy hozza a helyzet, hogy ismeröseid rákérdeznek majd akkor nyilatkozol/vagy sem.
2014. aug. 24. 21:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Tudom. De egyszerűen jól esett :D Komolyan, sokkal jobb a kedvem most, hogy tulajdonképpen kikiáltottam.
2014. aug. 24. 21:20
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
igen szánalmas. jobb a kedved? remek!
2014. aug. 24. 21:23
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem szánalmas :D Mert akkor az is szánalmas ha valaki kiírja,hogy kapcsolatban
2014. aug. 24. 21:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Jah hát mindenki azt szeretné látni hogy neked vége a kapcsolatodnak, főleg hogy gondolom az ismerőseidből mennyi lehet az aki csak úgy van, de le sem szarjátok egymást. Elárulom, mindenki telibesz#rja, aki meg nem annak meg úgy is elmondanád.
2014. aug. 24. 22:26
 10/12 anonim ***** válasza:
38%
Nem hülyeség, mert máskülönben honnan tudnák meg, hogy szabad vagy. Ha a kapcsolatodról is a neten értesültek, akkor inkább tudasd, hogy vége, lehet hogy valaki épp bepróbálkozna, de nem mer, mert úgy tudja van valakid. De sírós "szmájlikat" meg "</3-eket" igen, szánalmas kiírni.
2014. aug. 25. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!