Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek is szánalmas...

Szerintetek is szánalmas kiírni facebookra, ha vége a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Túl vagyok egy szakításon, és nem tudom, egyszerűen jól esett megosztani, pedig nem vagyok ilyen azt is kiírom ha szrok típus... De közben szánalmasnak tartom, mert tudom, hogy csak arra vágyom, hogy a barátok vigasztalgassanak, meg persze így nem kell egyesével elmondani mindenkinek, hogy "nem, már nem vagyunk együtt".

Meg egy kicsit felhívás keringőre, nem? "hé, szingli fiúk, szabad vagyok!"

Nektek mi a véleményetek arról, ha valaki kiírja, hogy "már nincs kapcsolatban, hanem egyedülálló"?

2014. aug. 24. 20:46
1 2
 11/12 anonim válasza:

én semmit sem posztolok ki facen üres az idővonalam. Az ki van téve hogy kapcsoltban vagyok a párommal úgyhogy szakítanánk automatikusan kiírásra kerülne, hogy szakítottunk

21L

2014. aug. 25. 07:55
 12/12 A kérdező kommentje:

Utolsó nekem kb. azok vannak a falamon, amiket a szoba/csoorttársak ráírnak :)

Az enyém is így került kiírásra (már nincs kapcsolatban, hanem egyedülálló), de le lehetett volna törölni. Mondjuk a sírós szmájlit meg a szakítós számokat mellőzöm :D

2014. aug. 26. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!