Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan közeledjek egy buliban...

Hogyan közeledjek egy buliban a lányok felé?

Figyelt kérdés
Egy buliban táncolni nem nagy dolog. Viszont nem tudom, hogy hogyan tudnék közeledni a lányokhoz, hogyan kezdjem el a táncot velük? Sokszor észre vettem, hogy 1-1 nézeget de nem tudtam eldönteni, hogy most akkor táncolni kíván velem? tetszem neki? vagy csak úgy néz? Sajnos a jelzéseket nem tudom értelmezni. Utólag belegondolva volt pár eset, hogy 1-2 ismerőssel körbe álltunk s egyszer csak a semmiből be áll elém egy csajszi. Csak ott helyszínen nem tudom elképzelni, hogy most paraszt, vagy csak inkább próbál közeledni de én nem fogom fel, hogy az jel? :D A lényeg, hogy nem tudom hogyan kéne elkezdeni, segítsetek. Komoly válaszokat csakis :)
2015. nov. 15. 20:54
1 2
 11/12 anonim válasza:

2-es vagyok ismét :D

igen filmekből :D mert nyilván vannak benne reális dolgok is nem minden kamu az egész :D sok hasznos dolog van bennük és vannak amelyek tanulságosak is ;) :)

2015. nov. 17. 17:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Ritka a reális dolog, főleg ebben a világban :)
2015. nov. 21. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!