Mi vesz rá egy józanul okos és normális (inkább hűvösnek mondható) csajt arra, hogy minden buliban atomrészeg legyen?
Figyelt kérdés
Aztán másnap irdatlanul szégyelli, miket csinált. De a következő buliban ugyanúgy benyom.2015. júl. 20. 16:44
1/3 anonim válasza:
szomorúság,kilátástalanság,magány,önutálat,mit tudom én,sok dolog lehet
2/3 anonim válasza:
Nehezen oldodik, az alkohol feloldja a gatlasait...
3/3 anonim válasza:
Volt egy évfolyamtársam, aki józanul egy visszahúzódó, puritán, jó képességű, szerény, halk szavú, és vallásos lány volt.
Bulikban - 2 pohár pezsgő után - leengedte a haját, és mindenkire rámászott. A harmadik pohár után garantáltan el kezdett vetkőzni, mindig ő volt először meztelen.
Elképesztő szexuális teljesítményekre volt képes...
Aztán másnap, mint ha semmi sem történt volna, visszaszürkült az ő világába. Kettős énje volt!
Életemben nem láttam egy nőtől ilyen eltérő viselkedés-módokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!