Miért ítéli el majdnem mindenki a cigányokat?
Hiszen annyi jó ember is van köztük !
Én éppenséggel nem vagyok cigány, de van a véremben,emmiatt anyámtól nem is keveset kapok ,de mondjuk az apámban is van,és amint megtudta anyám,elvált tőle.
Rajtam jobban meglátszik mint anno az apámon ,emmiatt sokan mondják nekem néha hogy menj innen te cigány stb. Egy szóval nem kevés sértésnek vagyok kitéve.
Cigánynak is vallom magam már lassan én is ,mert az mai nagyon magyar generáció kitaszít magából. Hiszen nekik fehérebb a bőrük ,és világos a hajuk.
De miért vannak elítélve? Nem mind bűnöző csak az oláh cigányok ha jól tudom.
A 10-esel,11-esel,13-assal,16-ossal,17-essel és a 18-assal egyet értek!
Ami azt illeti én ítélek el senkit azért ,mert cigány.
De amilyen tapasztalataim vannak velük szembe........képesek az egész életed tönkre tenni ,mind fizikailag ,mind mentálisan!
Borzasztó ahogy a cigány kb. 97%-ka él.
És még az a legszomorúbb ,hogy légy fingnyi bűntudatuk sincs!
(UI: Mint kifejtettem nem vagyok rasszista. Egyszerűen csak tényeket közöltem!)
Üdv!
21-es vagyok
UI2: A higiéniájuk is borzasztó!
@ 20:30
Csak az a baj hogy a kollektív cigányság elég nagy hányada van ezen a "legalja" szinten.
25-ösnek:
Bocsi ,a kéket nyomta meg ,de a pirosat akartam volna. :)
Sziasztok! Tudom, régi a kérdés, válaszolok megint (#10-es voltam). Lassan 5 év távlatából sok dolog történt az életemben. Költözés, gyerek, új munka, felnőttem. Most romákkal lakom, de ők a normálisabb réteg, és bár Pesten több a normális roma, mint ahol felnőttem (ott csak az alja volt egy család kivételével). De a romákról továbbra is azt tartom, hogy nagyon temperamentumosak, és hirtelenek. És túl hívőek (ja, ateista vagyok). Ezek miatt nem lenne roma párom, attól függetlenül még ők is emberek. Érdekes módon nekem az életemben nem a romák okoztak csalódásokat, töréseket, loptak meg, hanem a magyarok. Sok romának jó a szíve, ők is fejlődnek, ez inkább személyfüggő, mint bőrszín. És igen, magyar lány vagyok, a romazenét már meghallgatom, de azért módjával. Nem vagyok egyszerű eset, makacs, nem túl visszafogott, úgyhogy igen, ha most valaki le akar kommentben szólni csak hajrá, de a magam részéről legyőztem az előítéleteimet.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!