Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ítéli el majdnem mindenk...

Miért ítéli el majdnem mindenki a cigányokat?

Figyelt kérdés

Hiszen annyi jó ember is van köztük !

Én éppenséggel nem vagyok cigány, de van a véremben,emmiatt anyámtól nem is keveset kapok ,de mondjuk az apámban is van,és amint megtudta anyám,elvált tőle.

Rajtam jobban meglátszik mint anno az apámon ,emmiatt sokan mondják nekem néha hogy menj innen te cigány stb. Egy szóval nem kevés sértésnek vagyok kitéve.

Cigánynak is vallom magam már lassan én is ,mert az mai nagyon magyar generáció kitaszít magából. Hiszen nekik fehérebb a bőrük ,és világos a hajuk.

De miért vannak elítélve? Nem mind bűnöző csak az oláh cigányok ha jól tudom.

2015. nov. 12. 14:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

A 10-esel,11-esel,13-assal,16-ossal,17-essel és a 18-assal egyet értek!

Ami azt illeti én ítélek el senkit azért ,mert cigány.

De amilyen tapasztalataim vannak velük szembe........képesek az egész életed tönkre tenni ,mind fizikailag ,mind mentálisan!

Borzasztó ahogy a cigány kb. 97%-ka él.

És még az a legszomorúbb ,hogy légy fingnyi bűntudatuk sincs!

(UI: Mint kifejtettem nem vagyok rasszista. Egyszerűen csak tényeket közöltem!)

Üdv!

2015. nov. 13. 10:23
 22/28 anonim ***** válasza:

21-es vagyok

UI2: A higiéniájuk is borzasztó!

2015. nov. 13. 10:26
 23/28 anonim ***** válasza:
14%
Minden magyar csak a cigányok legaljára gondol ha szóba jön a cigányság. Az ország egyenesen a csőd felé rohan és kell valai/valakik akikre mindent rá lehet fogni vagy csak egyszerűen utálni őket. Nem minden cigány egyforma!!! A magyarok közt is van olyan aki lop, csal, hazudik. Ha akár egyetlen magyar meghallaná ez miatt egy cigány szájából hogy: mocskos magyarok, akkor az mekkora felháborodást keltene...bezzeg ha magyar mondja hogy: mocskos cigány azzal már semmi gond. A magyarok nagy része kegyetlen, rasszista és iszonyú gyerekes. 16/L
2015. nov. 14. 20:30
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

@ 20:30

Csak az a baj hogy a kollektív cigányság elég nagy hányada van ezen a "legalja" szinten.

2015. nov. 14. 20:33
 25/28 anonim ***** válasza:

25-ösnek:

Bocsi ,a kéket nyomta meg ,de a pirosat akartam volna. :)

2015. nov. 15. 00:16
 26/28 anonim ***** válasza:
A cigányoknak nincsen joguk pofázni, mivel ők egyszerű bevándorlók. Mi, magyarok, európaiak, fehér emberek, kinek hogy tetszik, úgy viselkedünk a saját országunkban, ahogyan akarunk, mert ez a mi országunk, nehgymár egy senki, redvás bevándorló, szár génekkel rendelkező alja nép mondja meg, hogy mit csináljanak a magyarok a saját országukban. Ez olyan, mintha átmennék az egyik ismerősömhöz, ő megkínálna süteménnyel, én aztmondanám, hogy szar, megverném, ellopnám néhány cuccát, majd lépnék. Ez után, meg fel lennék háborodva, hogyha az az ember a saját lakásában előítéletes lenne velem szemben. Szerintem teljesen korrekt, nem?
2015. nov. 15. 21:19
 27/28 anonim válasza:
Sziasztok! Én magam is az vagyok, és meg kell mondanom, utálom, hogy az vagyok. Pont az ilyen véleményektől, és mert a többi “társaim” elég igénytelen, és undorítóak. Szerencsére én normális családba születtem, de nem minden gyermek születik oda. Azokat a gyerekeket húzzák az utcán mint valami kutyát. Szóval, igen elég idegesítőek, még úgy is, hogy én is az vagyok. És igen vannak olyan fajták akik lopnak/ más bűnözéseket hajtanak végre.
2020. jún. 27. 16:27
 28/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tudom, régi a kérdés, válaszolok megint (#10-es voltam). Lassan 5 év távlatából sok dolog történt az életemben. Költözés, gyerek, új munka, felnőttem. Most romákkal lakom, de ők a normálisabb réteg, és bár Pesten több a normális roma, mint ahol felnőttem (ott csak az alja volt egy család kivételével). De a romákról továbbra is azt tartom, hogy nagyon temperamentumosak, és hirtelenek. És túl hívőek (ja, ateista vagyok). Ezek miatt nem lenne roma párom, attól függetlenül még ők is emberek. Érdekes módon nekem az életemben nem a romák okoztak csalódásokat, töréseket, loptak meg, hanem a magyarok. Sok romának jó a szíve, ők is fejlődnek, ez inkább személyfüggő, mint bőrszín. És igen, magyar lány vagyok, a romazenét már meghallgatom, de azért módjával. Nem vagyok egyszerű eset, makacs, nem túl visszafogott, úgyhogy igen, ha most valaki le akar kommentben szólni csak hajrá, de a magam részéről legyőztem az előítéleteimet.

23/l

2020. júl. 29. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!