Miért ítéli el majdnem mindenki a cigányokat?
Hiszen annyi jó ember is van köztük !
Én éppenséggel nem vagyok cigány, de van a véremben,emmiatt anyámtól nem is keveset kapok ,de mondjuk az apámban is van,és amint megtudta anyám,elvált tőle.
Rajtam jobban meglátszik mint anno az apámon ,emmiatt sokan mondják nekem néha hogy menj innen te cigány stb. Egy szóval nem kevés sértésnek vagyok kitéve.
Cigánynak is vallom magam már lassan én is ,mert az mai nagyon magyar generáció kitaszít magából. Hiszen nekik fehérebb a bőrük ,és világos a hajuk.
De miért vannak elítélve? Nem mind bűnöző csak az oláh cigányok ha jól tudom.
Na vajon? Mert ha történik vmilyen bűncselekmény, akkor 99%, h egy cigány követte el, ráadásul semmilyen büntetést nem kapnak érte!!! Ők szabadon garázdálkodhatnak, lophatnak, gyilkolhatnak stb. a bíróságon (ha odakerül) akkor meg még fel van háborodva, h őt azért ítélik el, mert cigány! Arról nem is beszélve, h hihetetlen buták, mégis folyton okoskodnak, igénytelenek! A munka szót ők nem ismerik, csak a segélyt, ami a dolgozó emberek pénzéből van, ergó eltartják őket! Van 8-10 gyerekük, már 30 évesen, (mert 15 évesen már szülnek) csak azért, h több pénzt kapjanak, nevelésről, gondoskodásról szintén nem hallottak.
És ezek tények, mindenki tudja. Elismerem, nem mind ilyen, mert ismerek olyat, aki dolgozik(!!!), h megélhessen, és nagyon rendes, de az a baj, h nagyon kevés ilyen van köztük.
U.i.:A bőrszínükkel van a legkevesebb gond :D
Azért utálom a cigányokat, mert:
- Hozzánk betörtek, a kutyánkat megölték, fényes nappal (kamera felvette)
- ellopták a kerékpáromat (szintén kamera rögzítette az egyetemnél)
- sokszor kötekednek az utcán "mit nézel csicska magyar"
- mikor előveszi az ember a mobilját körül kell nézni hogy nincs-e környéken cigány mert rögtön betámadnak a trükkjeikkel.
- hangosak, veszélyesek, büdösek
- cégnél egyszer dolgozott egy cigány, ő volt az egyetlen aki lopott
- az mi adónkból tartjuk el őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!