Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ítéli el majdnem mindenk...

Miért ítéli el majdnem mindenki a cigányokat?

Figyelt kérdés

Hiszen annyi jó ember is van köztük !

Én éppenséggel nem vagyok cigány, de van a véremben,emmiatt anyámtól nem is keveset kapok ,de mondjuk az apámban is van,és amint megtudta anyám,elvált tőle.

Rajtam jobban meglátszik mint anno az apámon ,emmiatt sokan mondják nekem néha hogy menj innen te cigány stb. Egy szóval nem kevés sértésnek vagyok kitéve.

Cigánynak is vallom magam már lassan én is ,mert az mai nagyon magyar generáció kitaszít magából. Hiszen nekik fehérebb a bőrük ,és világos a hajuk.

De miért vannak elítélve? Nem mind bűnöző csak az oláh cigányok ha jól tudom.

2015. nov. 12. 14:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagy számok törvénye alapján.
2015. nov. 12. 15:08
 12/28 anonim ***** válasza:
89%
Milyen kultúráról beszélnek egyesek ? A nemtörődömségük ,nyomorba gyerekként szülnek , ostoba viselkedésük és iskolázatlanságuk , pénzért egymás közt házasodás ,önsajnáltatásuk, átlátszó trükkökkel másik hülyének nézése a normális embert kihozza a béketűrésükből . A szegénység meg hogy őket kitaszítják üres duma , állampolgárok , iskoláztatják őket , támogatás tanszerre felzárkóztatási programok stb lehetőséget biztosít . Leszerepeltek mindenhol többségében , keressenek hazát ha itt nem jó nekik . Az bűnözésből bőven kiveszik részüket , a csürhe szokta időseket kiszolgáltatottakat és egymást is ásónyéllel agyonverdesni . Ez a valóság . A keleti népek közt is alig van normális , itt is bepróbálkoztak a nyomulásukkal , menjenek saját földjükre a szokásaikkal legyenek ott menők .
2015. nov. 12. 15:09
 13/28 anonim ***** válasza:
97%

Na vajon? Mert ha történik vmilyen bűncselekmény, akkor 99%, h egy cigány követte el, ráadásul semmilyen büntetést nem kapnak érte!!! Ők szabadon garázdálkodhatnak, lophatnak, gyilkolhatnak stb. a bíróságon (ha odakerül) akkor meg még fel van háborodva, h őt azért ítélik el, mert cigány! Arról nem is beszélve, h hihetetlen buták, mégis folyton okoskodnak, igénytelenek! A munka szót ők nem ismerik, csak a segélyt, ami a dolgozó emberek pénzéből van, ergó eltartják őket! Van 8-10 gyerekük, már 30 évesen, (mert 15 évesen már szülnek) csak azért, h több pénzt kapjanak, nevelésről, gondoskodásról szintén nem hallottak.

És ezek tények, mindenki tudja. Elismerem, nem mind ilyen, mert ismerek olyat, aki dolgozik(!!!), h megélhessen, és nagyon rendes, de az a baj, h nagyon kevés ilyen van köztük.

U.i.:A bőrszínükkel van a legkevesebb gond :D

2015. nov. 12. 16:02
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
Emberek, ha százalékadatokat írtok be, akkor mellékeljetek tényszerű bizonyítékot is az állításra, különben csak rasszista hazugság az egész.
2015. nov. 12. 16:04
 15/28 anonim ***** válasza:
2015. nov. 12. 16:09
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért utálom a cigányokat, mert:

- Hozzánk betörtek, a kutyánkat megölték, fényes nappal (kamera felvette)

- ellopták a kerékpáromat (szintén kamera rögzítette az egyetemnél)

- sokszor kötekednek az utcán "mit nézel csicska magyar"

- mikor előveszi az ember a mobilját körül kell nézni hogy nincs-e környéken cigány mert rögtön betámadnak a trükkjeikkel.

- hangosak, veszélyesek, büdösek

- cégnél egyszer dolgozott egy cigány, ő volt az egyetlen aki lopott

- az mi adónkból tartjuk el őket

2015. nov. 12. 16:14
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalataik miatt.
2015. nov. 12. 16:18
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
A cigányokkal szemben nem előítéletesek az emberek, hanem utóítéletesek.
2015. nov. 12. 16:20
 19/28 Gina Lollobrigida ***** válasza:
100%
Mocsadék banda. Alkalmatlanok emberi életre...
2015. nov. 12. 16:55
 20/28 anonim ***** válasza:
68%
Nem minden népcsoport született megfelelően hasznos, azonos értékű génekkel... Ez van. A cigányok nem rosszak, csak egyszerűen semmire sem jók. Amúgy nincsen velük sok bajom, még egy cigány haverom is van. (annak ellenére, hogy kb 70%-ban német vagyok :D)
2015. nov. 12. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!