Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Várjátok már a karácsonyt? Miért?

Várjátok már a karácsonyt? Miért?

Figyelt kérdés
Karácsony <3

2015. nov. 8. 15:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem különösebben érdekel a karácsony.
2015. nov. 8. 17:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem, pláne attól kapok agyrákot, hogy már november elején a karácsonyon pörögnek az emberek...
2015. nov. 8. 17:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen várom. :) Szerintem annyira hangulatos, szép, és nyugodt az a három nap. :) Bár attól herótom van, hogy a plázák már most fel vannak díszítve. Nem ér rá december elején??
2015. nov. 9. 09:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem ér rá december elején, mert az embereknek már novemberben eszükbe kell hogy jusson, hogy ideje költekezni és pénzt kiadni, és hogy minél hamarabb tegyék ezt meg. Hidd el, én is utálom ezt főleg azt a borzalmas karácsonyi zenét az üzletekben. Még jó hogy van fülhallgatóm és a saját zeném.
2015. nov. 9. 15:03
 15/15 anonim ***** válasza:
#14, pedig novemberben még senki sem veszi az ilyen dolgokat. Legalábbis az én környezetemben mindenki decemberben vásárol be. Kicsit felesleges, és karácsonyra megunja mindenki.
2015. nov. 9. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!