Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti várjátok a karácsonyt és a...

Csacsi1 kérdése:

Ti várjátok a karácsonyt és a telet? És ha igen akkor miért?

Figyelt kérdés

2015. szept. 22. 11:06
1 2
 1/12 anonim válasza:
88%
Nem várom. Nem szeretem a telet.
2015. szept. 22. 12:07
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Én nem szeretem a hideget, csak azt a részét, mikor van egy szép vékony hóréteg, max 12 centi, és nem akadályozza a forgalmat, és az önmagában is szép, meg mikor lámpák vagy kis izzósor megvilágítja, az nagyon szép, hangulatos.

Karácsonykor senkinek semmi dolga, szóval mindenki itthon van, és idegesítjük egymást. A Karácsonyból csomóan üzletet akarnak csinálni, meg kicsit állszent dolog is lett, mert minek megajándékozni olyanokat, akiket nem is szeretünk. Meg különben is, idegesítő ez a hajtás, hogy Úristen, kötelező valamit venni, mert így illik, és úgy olyan erőltetett is lett ez az egész, hogy már nem is szívből ajándékoznak, hanem úgy vannak vele, hogy elvárás, és azon stresszelnek-feszengenek folyamatosan, hogy Úristen, mi lesz, ha nem tudok neki vagy neki ajándékot venni. Meg hát különben szerintem az lenne a jó, hogyha nem úgy ajándékoznának az emberek, hogy hú, most ünnep van, akkor kell, hanem úgy, hogy amikor szívből jön, tehát alkalom nélkül, hogy "de jó lenne őt most meglepni valamivel", vagy pedig "de szép az a váza, biztosan nagyon örülne neki, megveszem, hadd örüljön" tehát hogy így nem alkalomra kéne, hanem hirtelen felindulásból, hogyha már esetleg valaki ajándékkal is ki akarja fejezni a szeretetét. Nem így, hogy így görcsöl mindenki, hogy "jaj, neki még nem vettem semmit, és akkor most mi lesz, meg olyat kéne ami praktikus is, tehát tudja használni és nem is túl drága." Már átment tényleg ilyen görcsölésbe ez az egész, meg tényleg olyanoknak is vesznek ajándékot, akinek nem szívesen; szóval én nem várom a Karácsonyt.

2015. szept. 22. 12:26
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Én egy elvetemült idióta vagyok.

Imádom az őszt is, a szürkeséget, a telet is, szeretem, mikor korán sötétedik...

Nyilván benne van, hogy egy kamaszkori szívbetegség óta nagyon rosszul viselem a meleget.

2015. szept. 22. 14:45
 4/12 anonim válasza:
76%
pénzem nincs rá, a családom nagyrésze elviselhetetlen, még csak barátnőm sincs aki széppé tehetné, úgyhogy marhára várom :3
2015. szept. 22. 18:05
 5/12 A kérdező kommentje:
Sokan várják, sokan nem. Mindenkinek más a véleménye. :)
2015. szept. 23. 10:59
 6/12 anonim ***** válasza:
97%
Én is várom már, ami legjobban dühít benne, hogy 1,5 hónap múlva a Tesco-ba bemenni nem ajánlott mert már karácsonyi zenék fognak szólni meg ki lesz írva, hogy Kellemes Ünnepeket, meg stb...
2015. szept. 24. 11:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A telet magát annyira nem szeretem, hideg van és latyak, de a karácsonyt imádom! Megvan a maga semmihez sem hasonlítható hangulata, és akkor számomra minden tökéletes. Az ünnepek idejére a problémák is "eltűnnek", vagy legalábbis nem foglalkozom velük.

A télben a karácsonyon kívül még azt szeretem hogy akkor van a szülinapom :)

2015. szept. 24. 17:56
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
Igen, mindkettőt nagyon szeretem. Annyira szeretem a havas tájat, a hideget is, szerintem gyönyörű. A karácsony pedig a kedvenc ünnepem, nem az ajándékozás miatt szeretem, hanem a a hangulata miatt. Olyankor mindig van időnk a másikra. :)
2015. szept. 25. 16:53
 9/12 anonim válasza:
94%
Én szeretem a telet és a havat is.Ugyan már sajnos egyáltalán nem úgy telik mint gyermek koromban de szeretek felöltözni kabátba és kesztyűbe szeretem ha 20 cm hóba ropog a lábam és minden tiszta fehér körülöttem.Kb 10 éve még azt is szerettem mikor az egységesen fehér hótakaróba gyönyörű szép pirosat okádtam a több liter kannás bor + drinky kóla keverékétől!Persze mára már nincs ilyen!Idén megint különlegesnek ígérkezik a karácsony és a tél, a kislányom mindjárt 1 éves lesz talán tudunk majd szánkózni vagy óvatosan csúszni a hóban illetve megint venni fogunk karácsonyfát és jó 15 év után csillagszórót és mindent amivel a kicsi arcára mosolyt csalhatunk.Számomra is visszajön majd kicsit a régi idők karácsonya és minden téli öröme!!!
2015. szept. 27. 21:27
 10/12 anonim ***** válasza:
7%

Micsoda kérdés?

El vagy zárva az emberektől, hogy nincs kivel beszélgess?

Értem én, hogy gyakori kérdések, de akkor is!

2015. szept. 28. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!