Ti is már várjátok a Karácsonyt?
Én is nagyon várom már! Magát az ünnepet is, de én nagyon szeretem az előtte lévő készülődést is! Olyan jó hangulatban telik az egész. A fahéjas, almás, szegfűszeges illatú gyertyák, illóolajok, a karácsonyi zenék, a süti sütés, mézeskalács, bejgli, a jégkorcsolyázás, az ajándékkészítés és vásárlás, csomagolás, ottalvás az uncsitesómékkal a mamámnál még 24.-e előtti éjjel, a Szenteste, ajándékok, finom vacsora, sok vendég...stb. Ezeket mind annyira szeretem! :)
13/L
Nem.
Régen mindig vártam.
De szerencsére jól szokott telni az ünnep:)
Jaaaaj kedves kérdező el sem tudod képzelni mennyire várom mááááár.
Tipkus olyan ember vagyok aki utálja a nyarat ( a suliszünet kivételével) Június elején még buli..nyaralás stb. Júliusban már a télért-karácsonyi hangulatért imádkozom és Augusztusban meg már csak téli filmeket nézek hogy csillapítsam a karácsonyváró izgatottságomat.
100 naptól számolok vissza...Még 81 nap!! :)
a karácsony számomra egy nagyon kedves ünnepnap.. Olyan mintha a "testvérem " lenne. Rengeteg emlék fűzödik számomra ehhez a szóhoz hogy karácsony.
A világ elcsöndesül aznap. Az utcákat és a házakat gyönyörű hótakaró fedi. Ahogy egyedül sétálgatok (szokásom karácsonykor) látom a kivilágított házakat/ablakokat. Hallom a karácsonyi zenéket/ még néha a vacsora illatát is.
Imádok karácsonyfát állítani a családommal délelött, azzal a tudattal a fejemben hogy este karácsonyi vásárba megyünk. Imádom a fenyő illatát, a vaníliáét, a mézeskalácét ilyenkor. A narancshéjakat a radiátoron.
Imádok ilyenkor Reszkessetek betörőket, Holiday-t, vagy Kiskarácsony mindenáront nézni !
Várom már azt is hogy jó karácsonyi dalokat hallgassunk és énekeljünk. Hogy az adventi vásárban bóklásszunk.
Hogy ha csak ezen az egy napon is az évben..de kivételesen mind szeressük egyást a rokonokkal a mindennapos vita ellenére:)
Egyszóval igen, Várom már a karácsonyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!