Várjátok már a karácsonyt? Miért?
Vagyis, várom-e a vizsgaidőszakot?
Nem.
Amúgy a Karácsonyt várom, mert szeretem, bár jobb lenne ha lenne egy párom.
19f
Varom: mert 1. kozos karacsonyunk lesz az uj otthonunkban, szulok nelkul, kulfoldon. Szeretek dekoralni , sutni fozni.
Nem varom: hianyozni fog a csaladom.
Igen, megyünk haza anyuékhoz, de előtte még egy napot út közben Bécsben leszünk az Adventi vásáron.
Mi az utóbbi két évben kettesben karácsonyoztunk külföldön, ezért megyünk haza.
21N
Én nagyon^^ az egésznek úgy szeretem a hangulatát és hogy mindenki kedves és megértő mindenkivel ,a sütés-főzések ,együtt van a család, ajándékok, szünet...
Csak az utána lévő időszakot nem szeretem amikor hirtelen vége és olyan hiány éreztem van... és a január- február mindig olyan unalmas és monoton:(
Én már várom :)
Szeretek díszíteni, a karácsonyi zenét hallgatni, nézni bentről a hóesést, karácsonyi vásárban nézelődni.
De azt nem szeretem, hogy november eleje van és a pláza már ki van díszítve..
Nem, nem várom. Egyáltalán nem. Ebben is már csak pénz van. Tiszta nyűg kitalálni, hogy kinek mit meg mennyiért. Azt se szeretem amikor jönnek a rokonok. Kötelező vigyorgás meg beszélgetés meg még a neveletlen, őrjöngő unokahúgomat is el kell viselnem. A másik unokahúgomnak meg a mostohatestvérét, azt a sátáni gyereket, akit az anyja nem bír megnevelni.
Amúgy a díszítgetést szeretem. Mást ebben az egész hülyeségben nem.
20/L
Én csak a jó kaják,jó sütik miatt várom.
Meg ilyenkor szépen feldíszítjük az egész lakást.Égők mindenhol és tök jó például leülni a nappaliba beszélgetni egy forralt bor,puncs,forró csoki társaságában és nézni ahogy esik a hó :) Hangulat jó.
Nálunk rokonlátogatás annyi,hogy egyik nap egyik mamáékhoz megyünk,ott vannak unokatesómék is. Másnap másik mamáékhoz.Eszünk,beszélgetünk,ajándékozunk és ennyi.Jön a szilveszter,amit rohadtul nem várok :/ Tavalyi piszok szar volt.
Aztán január első második felében leszedjük a díszeket,ilyenkor üresnek,kopárnak tűnik az egész lakás.Vissza térnek a szürke hétköznapok és alig várja az ember a tavaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!