Bennem van a hiba ha az egyetemi életem nem olyan mint ahogy az egyetemi életet elképzeljük? Bulik csajok tanulás stb. Tanulás az van más nem nagyon.
Ugye úgy képzeljük el az egyetemet hogy tanulás órák az oké de mellette kismillió fiatal és bulik csajok lazulás ismerkedés stb.
Pláne ha még mellette az ember kollégista is. Hát én nem ilyennek élem meg, egyáltalán nem.
Ott kezdődik hogy az órarendben magam rakom össze. És ugye ha már én döntöm el nem fogok még pénteken is ott ülni, úgy rakom össze, hogy pénteken, sőt csüt du. se legyen órám. Ennek folyománya hogy a többi napon meg szoros az órarend. De más is így csinálja, pénteken pang az egyetem olyan üres. Akinek csöpp esze van letud mindent ami fontos még szerdáig.
A hétköznapok úgy telnek hogy óra óra óra és tanulás. Aztán ha nincs óra meg irány haza. Nem töltök 5 percet se ott ha nem muszáj.
És ennyi. Buli meg hasonlók-mikor? Ott se vagyok.
Otthon meg ha adódik alkalmi munka akkor meló ha nem adódik akkor meg edzés ez az.
Velem van a gond vajon? Engem senki se hív sehova, és nem olyan ember vagyok aki bárkire is ráerőltetem magam. Ha nem hívnak én meg nem kérdem mehetek-e.
Ott van egy csomó kollegista mást se hallok hogy hova mennek, de engem nem hívnak. Mondjuk tán jobb is mert elnézve hogy 90% részegen kerül elő vagy épp elő se kerül hanem detoxban ébred, jobb is tán hogy nem megyek.
Te választottad ezt az utat,
Ez biztos? Kérdésem: a kacsa olyan állat ami élete nagy részét vízben tölti. Maga választotta ezt vagy ilyennek született? És ha ilyennek született van-e más választása mint a vízben úszkálni? Hisz így született mit tehet ellene? Persze hazudhat magának és elhitetheti magával hogy ő valójában teve és a sivatag homokjában érzi jól magát, ha nagyon ügyes még el is hiszi a saját hazugságát-de attól még hazugság marad.
Jaj, ez rossz duma. Én világéletemben utáltam szerepelni, diákkoromban hányásig tudtam magam stresszelni ha ki kellett állnom emberek elé például verset mondani.
Ma már van néhány többszáz fős konferencián történő előadás is a hátam mögött. Csoda lenne? Nem, egyszerűen tisztában vagyok a gyengeségeimmel, és folyamatosan dolgozom rajtuk. Még most is utálok szerepelni. De tudom, hogy ez fontos a munkám szempontjából, így megteszem.
Azt ne mondd nekem, hogy azért vagy képtelen megszólítani bárkit is, vagy elmenni egy buliba, mert te így születtél. Ez nettó hülyeség, a magadfajta negatív, energiavámpír emberek kedvenc mantrája.
vagy elmenni egy buliba, mert te így születtél
Vö.
Extrovertált introvertált szm. típusok. Pszich tárgy alaptémák egyike. Igen, így születtem.
És most lehetne mondani hogy azért csiszolni lehet a dolgokat. Azt lehet na de minek.
Édesem, nem kell pszichológiából előadást tartanod, mert én is szigorlatoztam belőle. Igen, én is introvertált személyiségtípus vagyok, de nem minden introvertált ilyen befordult, életképtelen egyén, most te kevered a fogalmakat.
Tudnál változtatni, de nem akarsz. Akkor a nyavalygást be lehet fejezni.
én is idén kezdtem az egyetemet, és állandóan programok vannak. egyetemi napok, sorsator, egyetemi buli, elsosavato, szakmai napok, akkor zh után beulni vhova, vagy ismerkedos est. komolyan minden héten legalább 2-3 alkalommal van valami ilyen. aki szeretne menni megy. szerintem a te készülékedben van a hiba ha nem veszed észre hogy vannak bulik, lehetőségek erre
egyébként én nem járok, 1x voltam szeptemberben. de mehetnek ha akarnék.
ez a Debreceni egyetemen van amúgy
hiba ha nem veszed észre hogy vannak bulik, lehetőségek erre
???? Olvasni tudsz? Leírtam már előzőekben tudom hogy ezer hely alkalom van. A dilemma: kivel? Egyedül? Hát úgy nem.
Hogy én elhívjak valakit? Soha.
Ha valaki elhív engem úgy igen. De nem hív senki.
EDzt már mind leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!