Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért olyan lányosak, a mai...

Miért olyan lányosak, a mai Tini Fiúk? És a tini lányok miért olyan k***an, kirívóan öltözködnek, viselkednek?

Figyelt kérdés
Mostanában azt vettem észre,hogy nagyon divatosak lettek,a lányosan öltözködő,nőies idomokat mutató fiúcskák. Tudjátok,az ilyen rózsaszín női inget,csőfarmert hordó,körbenyírt hajú sminkelt tini fiúkra gondolok. Voltam már nem is olyan rég egy olyan szituba hogy egy 15-éves fiúnak azt mondtam,hogy kislány. De nem csak az öltözködése,a haja,de még az alakja is olyan lányos volt. Manapság egyre többször találkozom ilyenekkel. A Justin Bieber klónok nagyon elvannak szaporodva. És a tini lányok körében,ez a menő pasi. Nem tudom,hogy mit esznek ezeken a nyálas,lányos alkatú,és öltözködésű nyávogós nyámnyila fiúcskákban. Ez a jövő divatja? Én biztos nem engedem a fiamnak hogy úgy nézzen ki mint egy igazi,képzett ratyi.

#kihívó lányok?
2015. okt. 29. 21:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%

Militarista stilus, lol!

Kedves kerdezo, hacsak nem vagy katona, vagy barmi egyenruhas eroszakszervezet tagja, (mert akkor ez amit mondok, nem igaz) elarulok egy titkot.

A Militarista stilus pont azt hirdeti, hogy a viseloje megragadt a gyerek, es a felnott kozott.

Egy felnott mar nem bohockodik mindenfele katona hulyeseggel, mert mar tulvan rajta, megtanulta, felnott ferfiva valt. Csak a gyerekek azok, akiknek bizonyitani kell. Ez olyan, mintha felnott ferfikent a "ferfiva avatasi festest" hordanad meg mindig.

De ahogy erzed. Csak ezekutan megitelni a gyerkeket, akik meg nem valtak felnotte, hat... Cinkes.

2015. okt. 29. 23:54
 12/13 anonim ***** válasza:
57%
nem azétt, de én sminkes fiút egyáltalán nem szoktam látni. max transzit, de azt is nagyon ritkán..
2015. okt. 30. 09:06
 13/13 anonim ***** válasza:
9%

Nevelés, a kulfoldi"tumbli" blogok. Mik találhatóak benne?

Vágjuk fol az ereinket, ha epp nem 100 hanem 90 ezres orat kaptunk

Legyunk flegma ribizlik

13 évesen igyunk cigizunk fiuzzunk

Stb

2015. okt. 30. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!