Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért jó az a 30+ nőknek hogy...

Miért jó az a 30+ nőknek hogy 17-20 eves tini lány ként öltözködnek?

Figyelt kérdés

Természetesen és szerencsére nem az összes.

De elég gyakori hogy megy melletem egy lany. Szőke vasalt haj, convers cipő stb.

Megfordul és az arca mar rancos. Latszik rajta hogy jo val idosebb mint azt az ember hatulról gondolná.

2015. máj. 19. 09:16
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ezt egy kicsit benézed. Sem a szőke vasalt haj sem a converse cipő nem tini dolog, jól néznénk már ki:D Változott a divat. Már nem kor kérdése. Egy nagypapán is simán el tudom képzelni a converse farmer kombót.
2015. máj. 19. 09:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Visszakérdezhetnék, hogy miért jó az, hogy a 14-16 éves tinilányok 30-as nőként öltözködnek (meg viselkednek)? Egyébként egyrészt a szőke vasalt haj és a Converse cipő nem gondolom, hogy gáz lenne egy 30-on túli nőnek, másrészt szerinted mit kellene hordaniuk? Kiskosztümöt, magassarkút? Nyilván vannak ilyenek is, de azért ne temessük már a harmincasokat, hogy nekik már nem is szabad kényelmesen és divatosan öltözni.
2015. máj. 19. 09:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
43 éves nő vagyok. Lehet megbotránkozol most, de még élek, élvezem az életet, és convers , nike, puma cipőket is hordok. Sőt felveszem a kedvenc Disney pólomat is ha farmerban vagyok.. Azért mert 40 év feletti vagyok, nem fogok zsákot húzni magamra..
2015. máj. 19. 09:42
 4/10 anonim ***** válasza:
9%
Azt hiszik, hogy emiatt fiatalabbak lesznek. Nem kell öregasszonynak öltözni, de jó érzésű nő a korának megfelelően öltözik. A 30-as, 40-esek is találhatnak koruknak megfelelő, divatos holmikat.
2015. máj. 19. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
3-assal egyetértek 42 éves vagyok én is felveszem a sportcipőt és nyáron a rövid farmert, és nem vagyok ráncos. Életmód, stílus kérdése.
2015. máj. 19. 09:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért, egy harmincas nőnek már a temetésére kellene készülnie?
2015. máj. 19. 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az is simán lehet egyébként, hogy huszonéves volt a csaj, csak korán ráncosodik vagy azért ráncosodik, mert 14 éves korától napi szinten vakolja magát 3 kiló alapozóval, szemceruzával, rosszabb esetben meg le sem mossa esténként.

Egyébként meg amíg nem botrányt keltő és ízléstelen, mindenki öltözzön úgy, ahogyan akar. Én ettől kapok agybajt, hogy jaj, ha már vki eléri a 30-at, akkor legyen rövid haja, hordjon szoknyát és zárt blúzt magassarkúval, ha már tornacipő van rajta vagy póló, akkor fujj, igénytelen, nőietlen, 16 akar lenni...

Én most leszek 26 éves kb. egy hónap múlva, és vannak napok, amikor tornacipős hangulatom van, máskor meg tiszta indie módon öltözködöm farmeringgel, statement nyakláncokkal, csőgatyával... és nem érzem, hogy tinisen vagy nem a koromhoz illően öltözködnék.

2015. máj. 19. 13:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért felröhögtem "megfordul és az arca már ráncos". :DD

Én 30 vagyok, és elég sok ismerősöm is 30 fölötti, de egyikünk sem ráncos, hol jársz te ahol 30 évesen már vének az emberek? Én fiatalnak érzem magam, úgy is élek, úgy is nézek ki, és úgy öltözök ahogy nekem tetszik. Na meg szőke egyenes hajam van, pedig soha az életben nem vasaltam... de biztos azt hinnéd ha látnád.

2015. máj. 19. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
És mi az, hogy a korunknak öltözködjünk? o.O Szerintem az ember az egyéniségéhez öltözzön, úgy, ahogy szeretne... Ha a 70 éves nagymama szeretne tornacipőt meg acélbetétest hordani, nekem az is teljesen rendben van... és az is, ha egy 18 éves jár kosztümben. Ha így érzi jól magát.
2015. máj. 19. 14:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Miért? 30-40-50 felett nem lehet valakinek szőke vasalt haja? Vagy a cipővel van a bajod? :)

A kérdést olvasva először azt hittem, segget sem takaró miniszoknyáról lesz szó, de hát így! Totál értelmetlen ez a kérdés.

2015. szept. 7. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!