Miért jó az a 30+ nőknek hogy 17-20 eves tini lány ként öltözködnek?
Természetesen és szerencsére nem az összes.
De elég gyakori hogy megy melletem egy lany. Szőke vasalt haj, convers cipő stb.
Megfordul és az arca mar rancos. Latszik rajta hogy jo val idosebb mint azt az ember hatulról gondolná.
Az is simán lehet egyébként, hogy huszonéves volt a csaj, csak korán ráncosodik vagy azért ráncosodik, mert 14 éves korától napi szinten vakolja magát 3 kiló alapozóval, szemceruzával, rosszabb esetben meg le sem mossa esténként.
Egyébként meg amíg nem botrányt keltő és ízléstelen, mindenki öltözzön úgy, ahogyan akar. Én ettől kapok agybajt, hogy jaj, ha már vki eléri a 30-at, akkor legyen rövid haja, hordjon szoknyát és zárt blúzt magassarkúval, ha már tornacipő van rajta vagy póló, akkor fujj, igénytelen, nőietlen, 16 akar lenni...
Én most leszek 26 éves kb. egy hónap múlva, és vannak napok, amikor tornacipős hangulatom van, máskor meg tiszta indie módon öltözködöm farmeringgel, statement nyakláncokkal, csőgatyával... és nem érzem, hogy tinisen vagy nem a koromhoz illően öltözködnék.
Azért felröhögtem "megfordul és az arca már ráncos". :DD
Én 30 vagyok, és elég sok ismerősöm is 30 fölötti, de egyikünk sem ráncos, hol jársz te ahol 30 évesen már vének az emberek? Én fiatalnak érzem magam, úgy is élek, úgy is nézek ki, és úgy öltözök ahogy nekem tetszik. Na meg szőke egyenes hajam van, pedig soha az életben nem vasaltam... de biztos azt hinnéd ha látnád.
Miért? 30-40-50 felett nem lehet valakinek szőke vasalt haja? Vagy a cipővel van a bajod? :)
A kérdést olvasva először azt hittem, segget sem takaró miniszoknyáról lesz szó, de hát így! Totál értelmetlen ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!