Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányoknak/nőknek tényleg elég ennyi, hogy valakibe beleszeressenek?
Ugye, a több mint 50%-uk Szürke 50 árnyalata-rajongó, vagy esetleg Felhők fölött 3 méterrel-rajongó, amiből azt sejtem(=szinte biztos vagyok benne), hogy tetszik nekik Mr. Grey vagy Hugo, és szívesen járnának egy olyan férfival, mint ők.
Nos, ebben a két karakterben semmi emberség, semmi humánum nincsen.
Tehát ez azt jelenti, hogy ez az 50+% simán járna egy semmi humánummal nem rendelkező emberrel, csak mert "olyan izmos meg rosszfiú"?
Ha igen, akkor szomorú...
Ha nem, akkor mondjátok meg, hol a hiba a gondolatmenetemben!
Sajnos az az 50 % több és a korosztály is túlnő a lányokén. (Őket tévedés nőknek nevezni.)
Másrészről örülhetsz is neki, mert így könnyen szűrhető, kategorizálható, milyen érettségű és igényekkel rendelkező csajjal van dolgod.
szerintem iszonyatosan nagy hülyeség, amit írtál.
maximum azért járnánk velük, mert JÓL NÉZNEK KI (illetve szerintem pont nem, de ez most lényegtelen) és nem azért amilyen karaktert alakítanak a filmben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!