Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy tudnám megszokni a...

Hogy tudnám megszokni a tömény piát?

Figyelt kérdés

Haverokkal péntekenként eljárunk bulizni, és inni is szoktunk. Én nem nagyon szoktam inni, de mindig noszogatnak, így kénytelen voltam beállni a sorba. Vodkát ittunk, aminek szerintem borzalmas íze van, és elég rendesen ki is ült az arcomra. Emiatt elkezdtek cikizni a többiek. Valamint 3 vodka után már elég rosszul lettem (előtte ittam egy korsó sört), negyedik után pedig rókáztam is. Most ezzel cikiz mindenki az osztályból.

Hogy tudnám megszokni a vodkát és az ízét?

Meg akarom nekik mutatni, hogy igenis bírom én is a piát.

Arra gondoltam, hogy veszek egy üveggel, és minden este elalvás előtt (hogy szüleim ne vegyék észre), megiszok 2 vagy 3 pohárral, és közben igyekszem semleges arcot vágni.

Előbb utóbb hozzászokik a szervezet, nem?

Szerintetek működhet az ötletem?

2015. okt. 29. 20:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

Te normális vagy????

"Most ezzel cikiz mindenki az osztályból."

Eddig bírtam olvasni.

Hogy lehetsz ennyire retard?

Kit érdekel ki mivel "cikiz" uram istenem 5 éves vagy?

ezeknek piáknak nincs ízük.. 15% felett csak alkoholt érzem és kiköpöm...

Szánalmasak vagytok.

"kénytelen voltam"

Miért???? Ha nem akkor meghalsz?? Retard.

2015. okt. 29. 22:23
 12/15 anonim ***** válasza:
44%

Előbb utóbb alkoholista leszel, mint a nagyivók többsége. Nőként mondom, hogy ez nem férfias tulajdonság, bár szeretik úgy beállítani.

Nézd, ha cikizni akarnak, találnak majd mást. Nem a piához kellene magad hozzá szoktatni, hanem az önvédelmi stratégiádon javítani.

2015. okt. 29. 22:24
 13/15 anonim ***** válasza:
egyél elötte kenyeret mert az felszívja a szeszt...
2015. okt. 29. 22:27
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

"Meg akarom nekik mutatni, hogy igenis bírom én is a piát."

Sosem értettem azt a mondatot. Ha nem bírod hát nem bírod, mintha számítana. Főleg hogy ha úgy vesszük, mértéktelenül senki nem szokta "bírni". Sosem értettem miért nem lehet kulturáltan alkoholt fogyasztani, MÉRTÉKKEL, és nem azon versenyezni hogy melyik idióta fetreng hamarabb a hányásában.

A szervezet meg nem hozzászokik, hanem leépül a nagy mennyiségű alkoholtól, nézd meg az elit alkoholistáknak elég egy tipli is és kész vannak.

2015. okt. 29. 23:02
 15/15 anonim ***** válasza:

1. Veszel kísérőt, pl. narancslevet, nagy levegő, lecsapod a piát majd rögtön ráiszol. Ihatsz sört is rá. Így nem érzed a vodkaízt, mondjuk a berúgás-rosszullét bejátszhat, de az alkoholmentes kísérő sokat segít, tehát a rosszullét megelőzése érdekében igyál vizet (gondolom a megmondóemberek ezen is nevetnének, hogy a hülye vizet iszik kocsmában) és ivás előtt egyél kenyeret, zsírosat. Közben is ehetsz.

2. Alapból vodkanarancsot iszol, de azzal valószínűleg szintén cikiznének. Mondjuk vannak "férfias" koktélok is, kólával is sok minden jó.

3. Ne vodkát igyál, annyiféle rövidital van, valami biztos ízlik, próbálj ki mást.

4. Ne igyál rövidet, ha már nagyon akarnak koccintani Te meg nem akarsz sörrel akkor vegyél vmi 20% körüli likőrjellegűbb cuccot (de ha cikizős haverjaid vannak a mézes pálinkán is találnak majd fogást, hogy az "női pia", mondjuk legalább finom - de drágább.)

5. Igyál bort, abból csak találsz finomat - bár pénteki kocsmázásnál az ember nem Tokaji szamorodnit iszik, de a boroskóla is finom, az meg kommersz iskoláspia, nem túl erős de be lehet állni tőle.

2015. okt. 30. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!