Hogy tudnám megszokni a tömény piát?
Haverokkal péntekenként eljárunk bulizni, és inni is szoktunk. Én nem nagyon szoktam inni, de mindig noszogatnak, így kénytelen voltam beállni a sorba. Vodkát ittunk, aminek szerintem borzalmas íze van, és elég rendesen ki is ült az arcomra. Emiatt elkezdtek cikizni a többiek. Valamint 3 vodka után már elég rosszul lettem (előtte ittam egy korsó sört), negyedik után pedig rókáztam is. Most ezzel cikiz mindenki az osztályból.
Hogy tudnám megszokni a vodkát és az ízét?
Meg akarom nekik mutatni, hogy igenis bírom én is a piát.
Arra gondoltam, hogy veszek egy üveggel, és minden este elalvás előtt (hogy szüleim ne vegyék észre), megiszok 2 vagy 3 pohárral, és közben igyekszem semleges arcot vágni.
Előbb utóbb hozzászokik a szervezet, nem?
Szerintetek működhet az ötletem?
Ne legyél hülye. Ha nem bírod a piát és még csak nem is ízlik akkor ne idd. Amúgy meg a kísérő is létezik és máris nem olyan rossz az íze a töménynek.
Én szeretem a vodkát, de a pálinkát nem, az utóbbit nem is iszom.
Szóval a megoldás: legyél tökös és vállald be, hogy nem iszol töményet. Ha pedig csesztetnek akkor szard le és iszogasd a söröd. Semmi nem kötelező, ha valamit nem akarsz és a barátaid nem fogják fel akkor nem igazi barátok. Normálisabb haverokat meg bárhol találsz.
A vodkát én sem bírom. Egyzser gyomorrontás után 22 éve attól rógtam be, kiráz a hideg tőle azóta is.
Igyál mást amit bírsz és ízlik.
Én házipálinkában ittam le mindenkit technikusiban.(1liter után még tudtam magamról, persze ez egész éjszakai fogyasztás volt)
Aztán a főisolával elhagytam a dolgot. Akkor azok kezdték el akik 19 évesen jöttek el anyuci szoknyája mögül. :)
De pl a Jägermeister is finom. Vagy Cpatain Morgen rum.
Idd azt ami neked bejön, legyen stílusod, ne menj a nyájjal.
'Meg akarom nekik mutatni, hogy igenis bírom én is a piát.'
De ha nem birod, mit akarsz te 'megmutatni'? Hogy hogyan jutsz a detoxikaloba egy 'megmutatas' utan?
Jogyerek, ha nem birod az italt, ne igyal, ennyire egyszeru. Jo kis taho falusi legenyek lehetnek a 'barataid', ha ez a fokmeroje annak, hogy mennyire vagy meno.
Azért az nem ilyen egyszerű hogy valaki bírja vagy nem.
Negyon nem mindegy hogy az amber milyan gyakran bulizik. Nekem is amikor kimaradtak a hétvégi bulik, meglepett, hogy már egy üveg sört is megéreztem, a 2-t pedig határozottan. Korábban meg nem.
Meg főgg attól is hogy mit eszik mellé az ember, vagy evett-e egyáltalán.
Mindenkinek igaza van.
Nem igazán kell senkinek megmutatnod, hogy bírod az italt, és közben nem is kell taccsra vágnod a májad, hogy minden este iszol 1-2 decit.
Vannak pillanatok amikor az ember kívánja az alkoholt, de azért nem olyan jó dolog az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!