Mas is van aki igy el tarsasagi eletet?
Figyelt kérdés
Amiota dolgozom es parkapcsolatom van, azt vettem eszre, hogy eleinte nem, de idovel visszavettem a bulizasbol, bandazasbol. Mar kozelebb vagyok a harminchoz, utoljara nyaron voltam buliban, de annyira mar nincs is kedvem elmenni. Igazabol van ugy, hogy hetkoznap munka utan mar nem is talalkozom senkivel paromon kivul, mert egyutt lakunk. Hetvegen inkabb talizok baratnovel, ezzel azzal. Persze veluk beszelek hetkozben is, csak telefonon, neten. Van meg igy valaki, vagy nektek az a termeszetes ha hetkoznap is mentek erre arra? Inkabb felnotteknek szantam a kerdest, de legalabb is kort irjatok legyszi!2015. okt. 29. 13:29
1/8 anonim válasza:
Személy függő. Biztosan sokan.
Amit élvezel, ami jól esik.
2/8 anonim válasza:
Szerintem természetes, hogy egy idő/kor után már nem vágyódik bulizni az ember. Főleg, ha párja is van. Arra figyelj, hogy a barátnőidet ne hanyagold el. De teljesen normális amit írtál. 31/nő
3/8 anonim válasza:
Majd ha lesz gyereked is, akkor a baratnok is le fognak szakadozni.
4/8 anonim válasza:
Szintúgy (32F) páromon kívül már csak pár haverommal ülünk össze 1-2 sörre, valahogy már nem igazán jön az a nagy "hey de partiznék" hangulat. De őszintén szólva nem is bánom annyira.
5/8 anonim válasza:
Én most úgy vagyok, hogy örülök, ha otthon lehetek nyugiban és pihenhetek. Annyi munka van. Meg a párom is kitalál mindig valami programot. Én már nem a bulinak örülök, hanem ha nincs semmi tennivaló :)
6/8 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat!
#3 azt nem igazan szeretnem!
2015. okt. 29. 14:16
7/8 anonim válasza:
Mindenkivel így van...Én is bepunnyadtam akkoriban.Minek menj,ha úgy se ismerkedhetsz nagyon?Ha szerelmes vagy nem érdekel más,csak akivel együtt vagy,ha nem vagy szerelmes akkor meg csak felesleges kísértésbe viszed magad.Ezért jár a legtöbb pár együtt bulizni,már ha járnak.So simple
24/L
8/8 anonim válasza:
Én meg még életemben nem voltam buliban. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!