Az nagyon nagy gond, ha nem élek társasági életet?
Most még csak kérdezed, hogy nem gond-e, öt év múlva már azért fogsz írni a gyakorira, mert megkeseredtél emiatt, és kétségbe leszel esve.
Ha van rá igényed, de nem élsz társasági életet, akkor gond. Nem értem pl. hogy miért nem tartasz soha a kollégáiddal a szünetben. Mai emberek, mai ruhákban, de lehet, hogy találsz köztük értékes embert. Az, hogy a csajok között válogatós vagy, az nonszensz. Ma a Te korosztályodban szüzlányt találni olyan nehéz, mint egy búzaszemet egy zsák kukoricában. Szokj hozzá a gondolathoz. Ha nem sz.rosan kell felvenned az a bizonyos alsógatyát, hanem rendesen ki van mosva, akkor nem olyan targikus a dolog. De egyébként ha a Te káródat fogja illetni a szájával, utána is undorodni fogsz a csókjától? Ugyan már...
Egyébként ha ilyen rettenetesen sok időd van, a sport rengeteget segít az esélyeiden. Az önbizalmad is nagyobb lesz, a külsőd is esztétikusabb, de ha más nem, hát legalább szórakoztat.
A visszautasítást meg fogd fel járulékos veszteségnek, az mindenkivel előfordul...
Ennyi, lehet próbálkozni.
Menj el sportolni például.És lesz társasági életed és kisportoltabb is leszel.
Ezt a csajozás témát, hát ez van, szüzekre buksz, nincs ezzel baj, de a többi evárásnak megfelelve, és úgy ánblokk az egésznek, hát...biztos van aki megfelel.
De mint írod neked így jó, hogy nincsenek barátaid.(" Barátokat egyébként nem szeretnék, mert jó így, nincs ki hátbaszúrjon".) Akkor mégis hogy szeretnél társasági életet? VAgy akkor mi a kérdés?
"mindig azt nézem, milyen fiú ismerősei, barátjai vannak"
"ez alapján döntöm el, hogy szeretnk e ismerkedni vele"
"szégyellem az alakoat, a külsőmet, mert ronda vagyok"
"izmos jóképű gyerek, aki meg még csak 15-16 éves, akkor nagyon el tudom szégyelni magam és bedepizve félrevonulok"
"vagányabbak, divatosabbak, jobbképüek, akkor csak annyi történt, hogy ott álltam, hallgattam miylen jól cseverésznek s egy idő után meg elmentem onnan"
Gratulálok.
"ne igyon alkoholt, ne járjon tinibulikba és ne cigizzen, valamint ne kövesse a mai divatot"
Ezek nem enyhe elvárások, hanem alap feltételek egy kommunikáció kezdéséhez( legalább is nálam).
"nincs ki hátbaszúrjon"
Undorodsz rendszertől de azt hiszed mindenki rendszerbeli.
Egy jó testbe berakott madáragyunál többet érsz vagy nem?
He e kérdésre nem válaszod, ne is írj.
Ha használod agyad és igen, írj rám, kirángathatlak e szánalmas önpusztító állapotból.
Egy kicsit beteges ilyenekre gondolni, hogy "
lyan szájtól kapok csókt, puszit, amivel egyszer más fiú farkát kényesztette, vagy olyan helyre kell berakjam az enyémet, ahol már más fiú mint farkával, mint nyelvével már járt, és ez elborzaszt."
Nem baj ha valakinek vannak elvárásai, csak egyenes arányban tudjon is valamit nyújtani. Te nem inkább attól félsz, hogy a lány tapasztaltabb mint te?
Járj sportolni, kicsit nyiss a világ felé, hogy legyen önbizalmad, mert befogsz savanyodni, ha így folytatod. De hogy a kérdésedre válaszoljak, nekem nem gond, hogy nem élsz társasági életet. Neked lesz majd nagy gond.
Eléggé hasonlít ez a leírás hozzám,leszámítva pár dolgot
pl a külsőm sztem nem olyan rossz,csak nem hozok ki belőle semmit,nulla divatérzék,meg változni se nagyon merek
ezek az elvárások se igazán jellemzők rám,nyílván én is jobban örülnék olyan csajnak akit nem raktam meg már 15en,de ez nem olyan tragédia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!