Elhatároztam, hogy bekockulok, megszakítok minden kapcsolatot, és 10 évig nem mozdulok ki a lakásból. Szerintetek kivitelezhető?
Persze a kötelező dolgokon kívül (fogorvos meg ilyenek). De már a bevásárlást is lehet neten rendezni. Pénzem van hozzá bőven, ráadásul így nem is kéne sokat költenem (ruhára se meg semmire).
Azt azért tudni kell hogy durva szociális fóbiám van, szóval eddig se volt aktív társasági életem.
"elég lenne egy marhanagy csavargásra autóval, motorral vagy bringával jópár országon át"
Hát ez az amire a legkevésbé vágyom/vágytam! Jól írja valaki, minek csináljak olyat, amihez semmi kedvem?
"Elpocsékolsz 10 évet az életedből."
Ez csak nézőpont kérdése! Mondom, én itthon egyedül nagyon jól érzem magam! Ennyi erővel én meg azt mondhatnám, hogy az pocsékol el időt az életéből, aki eljár bulikba, meg más emberek társaságában értelmetlen dolgokat csinál, kerékpározik, stb, ahelyett hogy olvasna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!