Bunkóság volt tőlem?
Van egy pár a baráti körünkben, akikről mindig azt hittem, gazdagok, de legalábbis pokoli jól élnek. 2 éve rendszeresen látogatjuk egymást, a lakásukból, holmijaikból ez jött le.
Mi átlagosan élünk. Nem nyomorgunk, de nem is szórjuk. Pont annyi holmim van, amit kényelmesen kihasználok.
Annyi, hogy én dolgozom, a lány meg nem.
Ma sétáltunk, aztán a lány mondta, hogy üljünk be helyre enni, mert éhes. A férje nem akarta elsőre, de aztán oké. legyen. Mi rendeltünk kaját rendesen, ő meg kapott egy fagyit, és végig szomorúan nézett.
Este világosított fel a barátom, hogy azért volt szomorú a csaj, mert mi ettünk, ők meg ilyesmire nem költenek. A férje dönti el, mit vehet meg, mert ő keres.
Teljesen le voltam döbbenve, azt hittem, nekik pokoli jól megy, és egy vagyont költhet el. Ha tudtam volna, tuti én sem eszek, most olyan bunkónak érzem magam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!