Szerintetek normális az hogy szó szerint megborzongok, libabőrös leszek attól ha magáz valaki?
Valamiért nem szeretem, nem bírom, kiráz tőle a hideg...
Szerintetek mennyire normális ez, van még így valaki rajtam kívül?
Nem normális ilyen hülyeségen így felhúzni magad :)
Ráadásul semmi rossz nincs a magázásban.
Nem normális dolog, hogy így érzel.
Valószínűleg az a generáció lehetsz, aki a neten meg okostelefonokon nőttél fel, és alig vannak rendes emberi kapcsolataid, alig jársz valódi közösségekbe. MIndig csak a chat meg a fórumok, meg a face.... Ez utóbbi helyeken vicces szokott lenni a magázás, vagy akkor használják, ha valakitől látványosan akarják tartani a távolságot, mert nem szimpatikus, amiket írt addig.
Aki túl sokat lóg a neten, annak nehezére esik a magázás és pofátlanul tegezi le még a patikust is vagy a sarki fűszerest, holott nem is ismeri...
Szerintem nőj fel!
Nem mindenki a haverod, barátod, családod, nem mindenki áll közel hozzád. Azokkal nem tegeződünk. Vagy egy 70 éves, idegen maminak sem mondom, hogy szia. :)
Lehet, hogy szerinted felesleges. Értem. Ez a te véleményed. Viszont ez a szokás és semmi rossz nincs benne. Neked ettől nem lesz rosszabb, hogy van magázódás is.
Nekem így felnőttként például direkt tetszik, ha egy férfi magáz, olyan romantikus :) Ha rögtön letegeznek, akkor érzem, hogy nem is vesznek olyan komolyan.
Szóval lehet ezzel játszani, meg le lehet belőle szűrni ezt-azt. Szerintem nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!