Nem lesz soha senkim? 17 éves fiú vagyok, és még soha nem volt barátnőm. Ez gáz?
Figyelt kérdés
Ma minden mai fiatal, ilyen páva, bunkó, menő gyerek(közbe nem az). Én nem ilyen vagyok. Egy teljesen átlagos fiú vagyok.2015. aug. 25. 10:11
1/8 anonim válasza:
Milyen vagy, mesélsz magadról privátban?
2/8 A kérdező kommentje:
1-es elment az üzenet?
2015. aug. 25. 10:43
3/8 anonim válasza:
Nekem sem volt még.
Én sem vagyok olyan mint az első mondatban leírtad.
19/F
4/8 anonim válasza:
Mi a tanulság?
Olyannak kell lenned mint az általad leírtak ha nőt (pláne ha szépet) akarsz.
5/8 anonim válasza:
ne lécci, ne legyél olyan mint a mai idióták. maradjanak normálisak is mert kiugrok az ablakon, hogy ennyi irritáló páva szaladgál mindehol. a "teljesen áltagos" fiúk a legjobbak:) maradj király, és ne alacsonyodj le arra a szintre :) és hidd el, olyan jó barátnőd és mély kapcsolatod lesz, amiről a pávák csak álmodnak
6/8 anonim válasza:
Ugyan már, nem azért nem volt barátnőd, mert nem vagy "páva, bunkó, menő gyerek", ez elég gyenge kifogás. Egy férfi, aki tudja, hogy kell bánni a nőkkel, intelligens, jó társaság, annak nem lesz gondja az ismerkedéssel. Én sem tartoztam az általad vázolt stílus képviselőihez soha életemben, viszont tudtam ismerkedni.
7/8 A kérdező kommentje:
Persze, 6-os nyilván! :) Csak olyan sok páva gyerek van, meg cső naci stb. Lányok, azért szeretik a pávákat, mert fel tudják egymás ruháit próbálni! xD :DD
2015. aug. 25. 18:51
8/8 Yoni03 válasza:
Elég már ezekből a kérdésekből. 17 évesen fontosabb dolgok is vannak, mint barátnőt szerezni. Csak az a baj, hogy mai világban már barátnő nélkül senkinek számít az ember sokak szemében, de nem értem miért. Csomó srácnak nincs barátnője és nem is volt soha. Egy vagy a sok közül. Most inkább egzisztencia teremtéssel foglalkozz. Az nem hagy el pik-pakk és nem okoz csalódást, mint egy barátnő. "Nem lesz soha senkim" 17 évesen még előtted van az élet. Most tanulj, amíg lehet. Majd 2-3 év múlva kezdj el gondolkozni a dolgon. Annyit csak kibírsz. Meg amúgy én se voltam soha páva, mégis, mikor szükségem volt lányra, akkor megtaláltam az ideálisat. Így utólag feleslegesnek tartom és kihagynám, ha visszamehetnék a múltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!