19 éves vagyok, senkim sincs, dolgozok, még sem ér semmit a pénz. Miért ilyen nehéz az élet, és mit tudok még tenni?
Két éve kijöttem az intézetből, és elkezdtem dolgozni, közben tanulok hogy talán egyszer az életben valamire vigyem. Ahol most lakok onnan ki kell költöznöm. Kb 80-90 ezret keresek nettóba, nem nagy összeg, de keményen megdolgozok érte, és fáj hogy semmit nem tudok kezdeni a pénzel, mert már kb fél lábbal hajléktalan vagyok. Pesten élek, és már hosszú ideje albérletet keresek, de valahogy nincsen. Egy csomó konkrét hirdetés eljutott odáig hogy élő beszélgetés, más jelentkező is van, de szimpatikus vagy, még beszélünk. Aztán sehol semmi. Arról ne is beszéljünk hogy a hirdetések háromnegyede ingatlanközvetítős lehúzás, és sok pénz megy el hogy állandóan telefonálgatni kell. de ha még találnék egy szobát vagy egy kis garzont is végre akkor is csak szűkösen, szinte éhezve tudnék megélni. Nem öröklök senkitől, nincs semmi támogatásom, nem tudom hogy tudnék tovább lépni az életbe. Nem szeretnék egész életemben azon rettegni hogy nincs egy biztos fedél a fejem fölött ami a sajátom, de arra pénzt félretenni az én esetemben sajnos nincs lehetőség. Így is átlag feletti órabérben dolgozok kereskedelemben, így már ennél többet sem tudok bevállalni.
Úgy érzem reménytelen a helyzetem.
Ha bárki tud valami tanácsot adni nagyon jó lenne, szívesen veszek mindent.
Többen is ültök a géped elött, hogy többesszámban irsz papa? Vagy ez a végletekig unalmas infantilis többes, ami abból ered hogy biztosan igazad van igy a többiek biztosan veled vannak.
Azért mert neked nem sikerült megvetned a lábad egy jobb életet kináló helyen még ne szegd kedvét annak akinek semmi más lehetősége nincs. Miböl gondolod hogy neki nem fog sikerülni? Mert neked nem sikerült? Egy újabb infantilis logikai bukfenc a részedről.
Meló itt annyi van mint a nyúlszar, ha benntlakásos melót is elvállal akkor meg aztán biztosan talál munkát. 5 hónapig tolja, lesz egy rakat pénze és mindjárt más pozicióból nézi a világot és a további lehetőségeket.
De biztosan rád kellene hallgatnia és a következő 30 évét úgy kellene leélnie hogy ne tudja eldönteni kenyeret vegyen vagy áramot.
Te úgy gondolod a külföldi munkavállalás abból áll hogy egy zsák lovéval beköltözöl a genfi Fours Seasons szállodába és várod mikor talál rád egy fejvadász?
'Mivel fél lábbal hajléktalan ,intézetből jött mond már meg miből menjen ki külföldre?'
Újabb logikai bukfenc, itt nem az a kérdés, hogy miböl menjen külföldre, hanem az hogy miböl maradna otthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!