Csajok, éppen stílusváltás előtt állok és nem tudom milyen legyen, de ezek közül melyik viselet tetszik jobban nektek?
2015. júl. 28. 11:35
11/13 A kérdező kommentje:
"Nem látszik, hogy 26 lennél... Nagyon nem... Ráadásul durva ízlésficamod van, de hordd azt amit, szeretnél, max kiröhögnek az utcán azt annyi."
Értem, teljesen világos.
A 30 kilós, pávákat akik úgy néznek ki mint a bu*zik azt nem röhögik körbe. De egy ürgét aki feldob egy bőrkabátot meg egy ujjatlan kesztyűt azt igen.
2015. júl. 28. 13:41
12/13 anonim válasza:
De a 30 kilósakat is kiröhögöm.
13/13 A kérdező kommentje:
Én meg nem röhögök ki senkit, mert nem illik.
Találkoztam én már göndör, hosszú hajú, szakállas, magát sminkelő, rózsaszín színű, kötött pulóveres, szőrös mellkasú ürgével is. Őt se röhögtem ki. Az aki kiröhög másokat az azt jelenti, hogy nem tiszteli a körülötte lévőket.
Mellesleg mi van ha valaki olyat röhögsz ki aki tud bunyózni és agresszív? Nahh akkor az van, hogy szopacs.
2015. júl. 31. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!