Hogy hóditsam meg a fiút aki tetszik? Ő a szökékre bukik én meg barna vagyok .13/L
Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 15:51
1/12 anonim válasza:
Na, mintha minden ezen múlna...
3/12 anonim válasza:
Ha ennyire felszínesek vagytok, akkor festesd be a hajadat szőkére.
Ha komolyabbak, akkor meg úgysem ez számít.
13 évesen mit értesz a meghódítás alatt? Mik a szándékaid?
4/12 anonim válasza:
A kis rasszista!
Jah hogy a hajadra gondoltál?
5/12 anonim válasza:
13 évesen még tényleg azt hiszed hogy egy hajszínen múlik bármi is? Ha barnán nem tetszel neki, akkor sehogy nem tetszel neki, ez van, nem tudsz mit tenni.
6/12 Lollye válasza:
Először egy helyesírási szótárt hódíts meg. Nem mellesleg a szerelem rohadtul nem azon múlik hogy milyen színű a hajad. 13 évesen persze ez már olyan nagy vágy. Szerelmesnek lenni. Ha a pasi nem figyel fel rád, azért mert nem vagy szőke akkor biztosíthatlak hogy soha nem is fogod érdekelni. Nem ebből kell kiindulni. Talán elérhetnéd hogy a belső tulajdonságaid miatt kedveljen.
7/12 gago77 válasza:
Es hany eves a fiu?? Mert ha o is 13, akkor vegyel neki Matchbox-t.. ;)
8/12 A kérdező kommentje:
Ő is 13 éves
2015. máj. 25. 12:20
9/12 gago77 válasza:
13 evesen en is a szokekre buktam :) Sot, meg 21 evesen is. Az elso szoke nos tapasztalat ota viszont kifejezetten a barnakra bukok es nem csalodtam bennuk..
10/12 anonim válasza:
Beszélgess vele, az ő baratáival és nézz meg néhány ezzel kapcsolatos oldalt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!