Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szexista a tévéreklámok egy...

Szexista a tévéreklámok egy része?

Figyelt kérdés
Hallottam valahol, hogy reklamáltak azért (nem tudom, kik, gondolom, különböző szervezetek), hogy a reklámokban például mindig a nők gondoskodnak a gyerektől, ők takarítanak és főznek, a férfi meg csak megjelenik háttérben, de a sörreklámban meg ilyenekben, amikben a kikapcsolódás van, ott férfiak vannak. érdekes gondolat. mit gondoltok róla?
2015. júl. 13. 19:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

„A nők akkor a másik sorba állnának be, a sor megfeleződne, de létezne.”

Létezne, de nem olyan hosszú és nem nemek szerint menne a sor.

„Mert szerintem ők zavarban lennének, és ez normális.”

Szerintem nem normális, de ha feltételezzük, hogy igen, akkor cseréljük ki az összes piszoárt vécére. Sokkal gyorsabban menne a sor, mert nők is mehetnének oda. Hátránya, hogy 5 másodperccel tovább tartana a férfiaknak a vécézés.

„Én sem szeretném, ha bejönnének a férfiak a női WC-be. Annak sem örülök, ha egy nő nyit rám, pláne, ha egy férfi.”

Ez a te egyéni problémád.

„Azon kívül a nők szeretnek sminkelni is, ez tuti agyára menne a férfiaknak.”

Ez a férfiak egyéni problémái.

„Valamint a sorban állás sem szűnne meg, ha belegondolsz, mert a férfiak a piszoárokhoz mennének, a nők meg a fülkékhez. Ha külön nem lennének piszoárok (már pedig mért ne?), akkor pedig főleg. És egy nő mindig bevonul majd a fülkébe, főleg, ha például tampont cserél majd.”

Ezt az első részben részleteztem. A miért nere meg az a válaszom, hogy miért igen? Mi előnye van a piszoárnak, a megtakarított 5 másodpercen kívül?

„A melegeknek ez nem segítene, mert ha mindkét nem oda áll sorba, attól még ugyanúgy azok előtt (is) kell pisilniük, akikhez szexuálisan vonzónak. vagy nem tudom, mi másra gondolhatsz.”

Ha vannak piszoárok a vécében, akkor azt segítene, hogy nem csak a melegeknek kell azok előtt pisilniük, akikhez szexuálisan vonzódnak, hanem a heteróknak is. De szerintem a piszoárok megszüntetése lenne a jó ötlet.

2015. júl. 18. 17:23
 32/34 A kérdező kommentje:

Oké, értem, amit mondasz, bár ezzl a résszel nem értek egyet:

"Ez a te egyéni problémád."

Szerintem ez baromi sokak problémája, köztük rengeteg nőé is.

De térjünk vissza a reklámokhoz.

2015. júl. 19. 00:59
 33/34 anonim ***** válasza:
Azt mondtad abban egyetértesz, így arról nincs mit beszélnünk.
2015. júl. 19. 21:22
 34/34 A kérdező kommentje:
Úgy értem, esetleg várok még válaszokat, ha valakinek van kedve.
2015. júl. 19. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!