Megcsalt e a baratnom vagy sem?
Figyelt kérdés
Multhet hetfon baratnom elment 1 hetre taborba. Szivesen elengedtem hiszen nem art neki is kicsit a maganelet. Egyforman szeretjuk egymast lassan 2 eve h egyutt vagyunk. De ma vasarnap mikor osszefutottunk lattam rajta hogy rossz kedvu. Es elmondta azt hogy ma hajnalban hazajovet elott fekudtek az agyba egymassal szembe egy sraccal (nm aludtak egyutt) es beszelgettek. Sotet volt es mindketten almosak. A srac tudta h van baratja hisz elmondta neki. A fiu kozelebb tette a fejet es szajon csokolta. Erre kerdeztem baratnomet h o is akarta legalabb? Erre azt valaszolta hogy nem tudja. Sirt 1 orat megallas nelkul bocsanatot kert hogy szeret es eszre se vette mi tortenik. Azt mondta hogy szeretet hianya volt es ez is koszrejatszott. Es akkor mi lenne ha 1-2 honapra ment volna el?? Tudom mit csinaljak. De neketek megis mi a velemenyetek?2015. júl. 13. 10:00
11/11 A kérdező kommentje:
amint latjatok vannak meg ilyen hulyek mint en! :)) igazabol nm akarta atverni az anyat...es felt attol ha rekerdez valami dologra...akkor rajon h hazudik...de mind1 meglatom meg hogy dontok kosz mindenkinek :)
2015. júl. 13. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!