Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 honapja van baratnom akit nagyon szeretek es alitolag o is engem de mar 2x megcsalt. Ujra el fogja kovetni eszt a hibat?
Szia!
Szerintem neki is kevés ez a heti 1-2 alkalom, ezért csalt meg. És igen, minden bizonnyal meg fogja tenni még egyszer.
Kérdés, hogy továbbra is tűröd ezt, vagy elhagyod. Minimális rá az esély, hogy megváltozzon.
Te eősebben kötődsz, mert az első volt, és ezidáig is az, ugye?
A 32 km nem sok, csak a szerelem kevés a részéről, vagy semmi.
Bocsásd el, majd begyógyul a seb a lelkeden, jobb hamarabb, mint nap, mint nap enni magad, megcsal-e vagy sem, kivel, mikor hányszor...
"állítólag szeret" <--- ühüm. Persze, csak ide meg kellesz te aki ezt elhiszi...
Nem azért csalt meg, mert 32 km-re laktok egymáshoz és 1-2-szer találkoztok, hanem azért mert 16 éves és természetesen nem való még neki a komolyabb párkapcsolat.
Keress egy érettebb lányt.
25/f
1. Ha szeretne, nem csalna meg. Elég nagy rib@nc lehet, ha ennyi idősen rendszeresen csalja a párját. Szerintem te egy rendes nőt érdemelnél, nem ilyet. Igen, meg fogja tenni. Már ne haragudj, de szerintem 7 hónap az még nem olyan hű de sok és ezalatt már 2x megcsalt. Mit tenne, ha évekig együtt lennétek? Ezen gondolkozz el. Komolytalan gyerek még, akinek fogalma sincs a kapcsolatokról.
2. Az a 32 km nem távolság, naponta is megtehető. Fél óra busszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!