Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 7 honapja van baratnom akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 honapja van baratnom akit nagyon szeretek es alitolag o is engem de mar 2x megcsalt. Ujra el fogja kovetni eszt a hibat?

Figyelt kérdés
19 eves fiu vagyok a baratnom 16 es mar 7 honapja vagyunk egyut es o az elso csaj akivel lefekudtem. Nagyon szeretem a baratnom es aszem h o is de viszont mar 2x megcsalt.Enek a tavolsag is lehet az oka? mert 32km-re lakunk egymastol es heten csak 1x vagy 2x talalkozhatunk.
2009. márc. 15. 08:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem neki is kevés ez a heti 1-2 alkalom, ezért csalt meg. És igen, minden bizonnyal meg fogja tenni még egyszer.

Kérdés, hogy továbbra is tűröd ezt, vagy elhagyod. Minimális rá az esély, hogy megváltozzon.

2009. márc. 15. 08:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Te eősebben kötődsz, mert az első volt, és ezidáig is az, ugye?

A 32 km nem sok, csak a szerelem kevés a részéről, vagy semmi.

Bocsásd el, majd begyógyul a seb a lelkeden, jobb hamarabb, mint nap, mint nap enni magad, megcsal-e vagy sem, kivel, mikor hányszor...

2009. márc. 15. 09:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"állítólag szeret" <--- ühüm. Persze, csak ide meg kellesz te aki ezt elhiszi...

Nem azért csalt meg, mert 32 km-re laktok egymáshoz és 1-2-szer találkoztok, hanem azért mert 16 éves és természetesen nem való még neki a komolyabb párkapcsolat.

Keress egy érettebb lányt.

25/f

2009. márc. 15. 09:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha szeretne, nem csalna meg. Elég nagy rib@nc lehet, ha ennyi idősen rendszeresen csalja a párját. Szerintem te egy rendes nőt érdemelnél, nem ilyet. Igen, meg fogja tenni. Már ne haragudj, de szerintem 7 hónap az még nem olyan hű de sok és ezalatt már 2x megcsalt. Mit tenne, ha évekig együtt lennétek? Ezen gondolkozz el. Komolytalan gyerek még, akinek fogalma sincs a kapcsolatokról.

2. Az a 32 km nem távolság, naponta is megtehető. Fél óra busszal.

2009. márc. 15. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit kétszer megtett, azt megteszi harmadszor is. Szerintem ő egyáltalán nem szeret téged. Tudom, hogy nehéz megtenni amit most mondok, de dobd ki a fenébe. Megcsal még párszor, a szívedet teljesen összetöri, aztán megunja, elhagy, és te leszel a nagy rakás szerencsétlenség, akit egy 16 éves csitri ejtett. Szakíts, és mentsd meg magadat még több szenvedéstől!
2009. márc. 15. 09:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
7 honapja van baratnod akit nagyon szeretsz és alitolag o is teged de mar 2x megcsalt. Ujra el fogja kivetni eszt a hibat.
2009. márc. 15. 10:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat de aszem adok egy utolso eselyt neki. En bizok benne h megvaltozik. Megigerte
2009. márc. 15. 14:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jol teszed ha adsz neki meg 1 esejt,mert meglehet h telleg szeret,de eszt csak ugy tudhatod meg,ha nem hiszed el neki,ha bizonyit neked.es azert mert megcsalt nem aszt jelenti h nem szeret csak talan tul keves neki h max 2 alkalommal talalkosztok 1 heten.
2009. márc. 15. 15:52
 9/10 A kérdező kommentje:
hat megrobalok tobb idot vele tolteni
2009. márc. 15. 15:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azért a körmére néznék. Ha megint megcsal, akkor úgy dobd ki, hogy a lába se érje a földet.
2009. márc. 15. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!