Hogy köszönjek a 18 éves barátom szüleinek, akik 42-44 évesek? (Azt hiszem gyakori próbléma ez a kortársaimnál) 18/L
18 évesek vagyunk mindketten, de örök gondot jelent a köszönés.
Ha például együtt várnak minket, hogyan? Illetve, ha csak külön-külön találkozok velük, melyik a megfelelőbb?
Jó reggelt/napot/estét
Bár vicces, hogy ezt hajnali kettőkor kell megkérdezni. :D
Jó napot törzsfőnök. :D -apjának
Jó napot asszony-szolga. :D -anyjának
De amíg nem ajánlják fel a tegezést ne tegezd őket, az alpári dolog. :D
Én megkérdeztem a barátomtól, hogy hogyan köszönjek nekik. :)
19/L
Szervusztok, Bobbi népe!:D
Hú, basszus, na szal, igen, szép estét, jó napot, üdv, stb:)
4-es vagyok.
A csókolom miért nem jó?
Vidékről származnak a szüleim, ha oda megyek mindig csókolommal köszönök a felnőtteknek, az ott élő unokatesóim a nagymamánknak is csókolommal köszönnek.
A barátom is onnan származik, náluk is ez a szokás, az ő szüleinek is így köszönök.
Szerintem jó ötlet megbeszélni előtte a barátoddal, hogy hogy köszönj nekik kérdező.
Ha meg nem vidéken vagyok, vagy nem a barátom szüleiről van szó, akkor mindenhol Jó napot kívánokkal köszönök.
7. Közösségtől függ.
Felénk egyenesen ledöbbennének az emberek, ha 20 éves létemre csókolommal üdvözölnék más felnőtteket.
Nem is állna a számra, hisz első osztálytól kezdve az a szabály, hogy "Nem Csókolom! hanem Jó napot kívánok!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!