Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan köszönjek?

Hogyan köszönjek?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok (lány). Sok olyan családi barátunk, vagy ismerősünk van aki kb 30-40 év közötti. Mivel elég sokat találkozunk, megengedték, hog tegezzem őket. Az a problémám, hogy amikor találkozom velük néha puszit is szokás adni és én azt kicsit cikinek érzem, amikor egy férfivel kell pusziszkodni. Hogy tudnék ezen változtatni?????

Mèg egy problémám van.!!! Ha először találkozom valakivel aki bemutatkozik, mert valószínűleg a jövőben még fogunk találkozni akkor mindig csókolomot köszönök(még a kb 25 év körüli embereknek is). Van aki ezt így elfogadja, de van aki ki kéri magának, hogy nyugodtan köszönjek sziát. Mit csináljak? Köszönjek magamtól sziát, vagy csak akkor ha engedik?? :OO ?????

2014. jún. 17. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Köszönj neki a keresztnevén, az úgy is jól esik nekik, pl. szia Kati, szia Zsolti, hamar hozzászoksz és ők ajánlották fel tehát nincs mitől tartani, de ha egy 70 éves embert tegeznél le se dőlne össze a világ.
2014. jún. 17. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
hát egy 70 éveset letegezni egy 13 évesnek igenis gáz! Ez a baj a világgal hogy mindent lehet! Egy 30 alattinak nyugodtan mondhatod szerintem hogy szia, a fölött meg 13 évesen ne csókolomozzál hanem pl jó napot!
2014. jún. 17. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Aki engedi, hogy tegezd, azt nyugodtan. Aki nem, vagy nem tudod, annak ne köszönj sziával.
2014. jún. 17. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!