Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Burokban nevelés?

Burokban nevelés?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen több kérdésem is lenne a "csavargással" kapcsolatban.

Engem sokáig burokban neveltek a szüleim. Mindenhova kísérgettek, kocsival vittek (17 éves koromig) és ez azt eredményezte, hogy alig ismerem Budapestet ahol születtem. Hogy itt a nyár, gondoltam míg anya dolgozik, addig elmegyek otthonról és felfedezem a várost. Olyan helyekre mennék el egyedül, ahol még nem voltam. Normális tőlem ez a viselkedés?

Amúgy még arra lennék kíváncsi, hogy hogyan vetkőzzem le a burokban nevelés hatásait? Értem ezalatt hogy a csavargásokat többször meggondolom és van hogy inkább mégse mozdulok ki. Barátokkal is szoktam találkozni, de nincs belőlük sok (3-4) és fősulira is járok rendesen.

Illetve szeretnék több emberrel ismerkedni, de nehezen oldódom fel társaságban és ez ellen is szeretnék tenni vmit. Túl komoly vagyok, és ez is baj.

22/L

2015. jún. 18. 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:

A burokba nevelés annyit tesz, hogy megóvnak olyan emberektől a szüleid, és olyan hatásoktól, akik/amik rád nézve károsak, és fájdalmat, és lelki sebeket okoznak.

Az, hogy szét akarsz nézni, az teljesen természetes.

A burokban nevelés hatásait, nem tudod levetkőzni, de sokszor vissza fogsz rá vágyni, főleg attól ha szembesülni fogsz a saját bőrődön az emberi gonoszsággal,irigységgel, aljassággal, képmutatással és nem utolsó sorban: hazugsággal.

2015. jún. 18. 23:24
 2/2 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem teljesen normális ha csavarogni akarsz, jó dolog az, én is szoktam időnként úgymond céltalanul sétálgatni akár egyedül is, bár társaságban jobb. Igazából nem is értem hogy bírtad mostanáig burokban. Nem lesz könnyű dolgod, mert több éves bemaradást kell behoznod szociális téren, én azt javaslom, hogy legyél nyitott, ha felmerül egy lehetőség menj, a legrosszabb ami történhet, hogy nem érzed jól magad, akkor legközelebb nem mész. Próbálj meg nyitni az emberek felé, beszélgetést kezdeményezni velük társaságban és így tovább!

Sok sikert!

2015. jún. 18. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!