Egy nőt meg lehet változtatni valahogy, hogy más legyen a férfiakhoz való viszonya? Borzalmasan lenézi őket.
Konkrétan a nővéremről lenne szó, egy férfi se marad meg mellette sokáig, max fél év, amióta ismerem.
Nagyon lenézi az összes férfit, úgy beszél a barátaival, mint egy sz.ros ronggyal kb, porba alázza őket, elég durván. Volt már verekedés is közöttük.
Mi sérülhetett nála, hogy ilyen lett?
Valószínűleg jó tapasztalata férfivel nem volt és azért lett ilyen.
Ha egy olyan férfit talál aki viszont még nála is erősebb temperamentumú illetve ő ellágyul,mert megszeret vkit. Így lehet esély a változása.
"Ahhoz, hogy így meggyűlöljön egy csoportot, annak a csoportnak tennie kellett érte. :)"
Ismertem majdnem az összes barátját, általában mind nyugodt, teljesen normális fiú volt. De úgy menekültek tőle egy idő után, hogy én is meglepődtem.
Ha számszerűsíteni akarom, lehetett vagy 20 barátja eddig.
Nem hinném, ők lettek volna a hibásak mind, és ezért bánik mindegyikkel úgy egy idő után, mint a kapcaronggyal.
Annyiból zavar a dolog, hogy én az öccse vagyok, kb velem is ilyen stílusban kommunikál, és most borult ki a bili, mert nekem kellene elintézni egy jogi procedúrát, de szerinte hülye vagyok hozzá, és mindent ő akar elintézni...
Köszi minden hozzászólónak.
Annyit még elfelejtettem mondani, hogy apánk elég erős egyéniség volt, a nővérem volt neki a kedvence, és nővérem teljesen rajongott érte. Még a színészek közül is azok tetszettek neki, akik hasonlítottak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!